Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάθιου Πέρι: Η σκοτεινή πλευρά του - Δημοσίευμα στις ΗΠΑ για κακοποίηση και βίαια ξεσπάσματα

Μάθιου Πέρι: Η σκοτεινή πλευρά του – Δημοσίευμα στις ΗΠΑ για κακοποίηση και βίαια ξεσπάσματα

Ο «Τσάντλερ», κεντρικός ήρωας στα «Φιλαράκια», είχε πολλούς κρυμμένους «σκελετούς στη ντουλάπα» του λέει το Us Weekly

Ο Μάθιου Πέρι πέθανε στις 28 Οκτωβρίου του 2023. Η εν λόγω χρονιά ήταν φαινομενικά πολύ καλή για τον 54χρονο σταρ, η οποίος άφησε εποχή στην τηλεόραση ενσαρκώνοντας τον «Τσάντλερ» στη δημοφιλή σειρά «Φιλαράκια».

«Την έριξε σ’ έναν τοίχο, της πέταξε κάτι και την έσπρωξε πάνω σ’ ένα κρεβάτι»

Ο ηθοποιός πάλευε για πολύ καιρό με τον εθισμό του στο αλκοόλ, αλλά το 2023 φαινόταν να τα πηγαίνει πολύ καλά: Προωθούσε τα απομνημονεύματά του, ενώ αποκάλυψε ότι ήταν 18 μήνες καθαρός.

Ο σκηνοθέτης Adam McKay, ο οποίος είχε επιλέξει τον Μάθιου Πέρι στην ταινία Don’t Look Up του 2021, προτού ο ηθοποιός αναγκαστεί ν’ αποχωρήσει λόγω έκτακτης ιατρικής ανάγκης, είπε ότι ο Πέρι είχε σχέδια για το μέλλον.

Η Athenna Crosby, μοντέλο και δημοσιογράφος, είχε συναντήσει τον Μάθιου Πέρι για μεσημεριανό γεύμα στο ξενοδοχείο Bel-Air μόλις μία ημέρα πριν από τον θάνατό του. «Ήταν ενθουσιασμένος» δήλωσε η ίδια την 1η Νοεμβρίου του 2023. «Είχε καλή διάθεση και ήταν πολύ υγιής» συμπλήρωσε.

Είχε πολλούς κρυμμένους «σκελετούς στη ντουλάπα» του

Είναι λογικό να τυλίγεται με μυστήριο η υπόθεση του θανάτου του. Το αμερικανικό περιοδικό Us Weekly, όμως, δίνει άλλες διαστάσεις στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του Μάθιου Πέρι, εκπλήσσοντας με το δημοσίευμά του.

«Ο Μάθιου Πέρι ήταν λεκτικά, συναισθηματικά και σωματικά κακοποιητικός. Ήταν ένα χειριστικό άτομο. Το μόνο που ήξερε να κάνει ήταν να προκαλεί πόνο και να παριστάνει το θύμα» σύμφωνα με πηγή του Us Weekly.

Οδηγούσε μαστουρωμένος

«Ο αγώνας του κόντρα στον εθισμό του ξέφυγε τόσο πολύ από τον έλεγχο του που τράκαρε την Aston Martin του πολλές φορές ενόσω ήταν μαστουρωμένος. Απλά κατέστρεψε το αυτοκίνητο και κανείς δεν έπαθε τίποτα, αλλά δεν σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να είχε σκοτώσει κάποιον» συμπληρώνει.

Τον Μάρτιο του 2022, ο Μάθιου Πέρι είχε μια σωματική αντιπαράθεση με την ειδικό σε θέματα εθισμού Morgan Moses, η οποία ήταν στενή φίλη του. Την έριξε σ’ έναν τοίχο, της πέταξε κάτι και την έσπρωξε πάνω σ’ ένα κρεβάτι» λέει.

Οργισμένα ξεσπάσματα

«Ήταν σύνηθες για τον Μάθιου Πέρι να χτυπάει τοίχους, ν’ αναποδογυρίζει τραπέζια και να πετάει πράγματα όποτε ξεσπούσε με οργή. Ναι, είχε οργισμένα ξεσπάσματα», προσθέτει. «Μετά είναι στη Morgan Moses: ΄΄Αν ήθελα να σε πληγώσω, τώρα θα είχε συμβεί΄΄» λέει η πηγή.

«Όχι, δεν ήταν φρικτός άνθρωπος, ήταν… στραβός λόγω του εθισμού του» λέει μιαν άλλη πηγή. Όσον αφορά στο περιστατικό με τη Morgan Moses, αυτή η πηγή λέει ότι «ο Μάθιου Πέρι εξέφρασε μία κάποια μεταμέλεια για ό,τι είχε συμβεί και ότι ήταν ταπεινωμένος». «Πανικοβλήθηκε, επειδή ένα άτομο που ήταν πάντα στο πλευρό του τον είχε εγκαταλείψει» συμπληρώνει.

Έλεγαν ότι πέθανε από υπερβολική δόση

Μια τρίτη πηγή, λέει ότι άνθρωποι από τον στενό κύκλο του ηθοποιού υποψιάζονταν τον τρόπο με τον οποίον πέθανε ο ηθοποιός. «Όλοι όσοι ήταν κοντά στον Μάθιου έλεγαν ότι πέθανε από υπερβολική δόση» λέει.

«Οι φίλοι του Μάθιου Πέρι πίστευαν ότι ποτέ δεν είχε αντιμετωπίσει σωστά τα προβλήματα ψυχικής υγείας του και ότι απομονωνόταν» προσθέτει.

Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι συγκλόνισε τους λάτρεις της σειράς «Φιλαράκια»

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024