Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάθιου Πέρι: Χρησιμοποιούσε dating app για να προμηθεύεται χάπια και φάρμακα

Μάθιου Πέρι: Χρησιμοποιούσε dating app για να προμηθεύεται χάπια και φάρμακα

«Υπήρχε μια ομάδα γυναικών ηλικίας 21-25 ετών, που τις συναντούσε και του έδιναν τα χάπια. Επίσης, είχε ένα είδος δικτύου από παλιές του φίλες, που του έδιναν παράνομα ναρκωτικά»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη ζωή του Μάθιου Πέρι και τον εθισμό του στις ουσίες.

Ο 54χρονος σταρ της σειράς «Τα Φιλαράκια» έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο, μετά από υπερβολική δόση κεταμίνης.

Ο ηθοποιός μάλιστα, μπορεί να υποστήριζε ότι «είχε καθαρίσει» από τις ουσίες, αλλά τελικά δεν τις απαρνήθηκε ποτέ.

Ακόμα και όταν βρισκόταν υπό 24ωρη παρακολούθηση από τη νοσηλευτική του ομάδα, έβρισκε και πάλι τρόπο να αποκτήσει πρόσβαση τόσο σε αυτές, όσο στα παυσίπονα χάπια.

Μέσω της Raya έβρισκε Oxycontin

Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του στη DailyMail, ο ηθοποιός γνώριζε κοπέλες μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Raya και τους ζητούσε να τον προμηθεύσουν με Oxycontin, ένα ισχυρό οπιοειδές παυσίπονο, στο οποίο ήταν εθισμένος.

«Συναντούσε κορίτσια σε εφαρμογές γνωριμιών και τις έβαζε να του τα φέρουν. Υπήρχε μια ομάδα γυναικών ηλικίας 21-25 ετών, που τις συναντούσε μέσω της Raya. Όταν βρίσκονταν, του έδιναν τα χάπια, κυρίως Oxycontin. Επίσης, είχε ένα είδος δικτύου από παλιές του φίλες, που του έδιναν παράνομα ναρκωτικά», ισχυρίζεται η πηγή.

Και προσθέτει: «Έκανε παρέα μαζί τους και μετά από λίγο καιρό, τους έλεγε «μπορείς να μου φέρεις κάτι;». Μπορούσε να πείσει τους ανθρώπους ότι δεν θα έκανε τίποτα λάθος. Προφανώς, έλεγε στα κορίτσια ότι χρειαζόταν τα φάρμακα για να θεραπεύσει τον πόνο του. Στο τέλος, αν δεν τις έπειθε, θα τα χάλαγε μαζί τους και θα προχωρούσε στην επόμενη».

«Kολλούσε τα χέρια στα πόδια του για να μην πάρει ναρκωτικά»

Μια πρώην φίλη του Μάθιου Πέρι, περιγράφει επίσης ότι είχε βρει τον ηθοποιό ξαπλωμένο με έναν καναπέ με τα χέρια του κολλημένα στα πόδια. Ο λόγος που προέβη σε αυτή την πράξη ήταν για να μην πάρει ναρκωτικά.

«Ήμουν στο σπίτι του Μάθιου στους λόφους του Χόλιγουντ. Ήταν σε άσχημη κατάσταση», αναφέρει η 47χρονη Κέιτ Έντουαρντς στην εφημερίδα «The Sun».

«Χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω ασετόν και ελαιόλαδο για να τον βοηθήσω»

Η Έντουαρντς, η οποία έβγαινε με τον πρωταγωνιστή των «Friends» το 2006, προτού εργαστεί ως βοηθός του πέντε χρόνια αργότερα, λέει ότι ο Πέρι είχε «φτιαχτεί» όλη τη νύχτα με μια πληθώρα ναρκωτικών, πιθανότατα με κρακ, κοκαΐνη και άλλες ουσίες».

«Βρήκα τον Μάθιου στον καναπέ με τα χέρια του κολλημένα στα πόδια του – ήταν απελπιστικά θλιβερό», συνεχίζει η Έντουαρντς. «Χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω ασετόν και ελαιόλαδο για να τον βοηθήσω. Κυριολεκτικά ξεριζώναμε τις τρίχες από τα πόδια του», προσθέτοντας ότι η όλη διαδικασία ήταν «αρκετά φρικτή».

Η Κέιτι Έντουαρντς αποκαλύπτει στην εφημερίδα πως ο ηθοποιός, πάντα σκεφτόταν να πάρει ναρκωτικά. «Ακόμα και όταν ήταν καθαρός και έκανε αποτοξίνωση, εξακολουθούσε να σκέφτεται να πάρει ναρκωτικά», τονίζει.

Ακόμα και τα τελευταία του 24ωρα κατανάλωνε ουσίες

Ιδιαίτερα δύσκολες φαίνεται πως ήταν και οι τελευταίες μέρες του Μάθιου Πέρι. Ο σταρ του Χόλιγουντ, που βρέθηκε νεκρός στο υδρομασάζ του σπιτιού του, ανέβαινε έναν Γολγοθά, σύμφωνα με την αυτοψία.

Η έκθεση, την οποία εξασφάλισε η Page Six, αναφέρει πως ο ηθοποιός τα τελευταία του 24ωρα κατανάλωνε κεταμίνη, ένα άλλο φάρμακο που μοιάζει με οπιοειδή βουπρενορφίνη, αντιδιαβητικά φάρμακα και γλειφιτζούρια νικοτίνης.

Τα τελευταία τα χρησιμοποιούσε, καθώς προσπαθούσε να κόψει το κάπνισμα. Ωστόσο, ο βοηθός του είπε πως δεν τα κατάφερε ποτέ, αφού κάπνιζε περίπου δύο πακέτα τσιγάρα την ημέρα.

«Στην κρεβατοκάμαρα του βοηθού του, υπήρχαν πολλά ανοιχτά, άδεια, μισογεμισμένα μπουκάλια φαρμάκων που συνταγογραφήθηκαν στον εκλιπόντα, καθώς και φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή, βιταμίνες, πεπτικά βοηθήματα και πιάτα γεμάτα με διάφορα χάπια, δισκία, κάψουλες, καραμέλες και μέντες για την ανάσα», αναφέρεται στην έκθεση.

Στο μπάνιο του ηθοποιού υπήρχαν επίσης, «συνταγογραφούμενες αλοιφές, πεπτικά βοηθήματα και στοματικά ξεπλύματα».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024