Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Φιλαράκια»: Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει reunion στη μνήμη του Μάθιου Πέρι

«Φιλαράκια»: Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει reunion στη μνήμη του Μάθιου Πέρι

Οι συνάδελφοι του Μάθιου Πέρι ετοιμάζουν ιδιωτική συγκέντρωση.

Τα «Φιλαράκια» φαίνονται πρόθυμα να μοιραστούν τις «προσωπικές αναμνήσεις τους» από τον Μάθιου Πέρι και να αποτίσουν τον φόρο τιμής που «δικαιωματικά αξίζει». Ύστερα από την τραγική είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού, οι πρωταγωνιστές συζητούσαν να κάνουν reunion στην τελετή των Emmy τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, σύμφωνα με νέες πληροφορίες από το περιοδικό OK Magazine, η Τζένιφερ Άνιστον τελικά ετοιμάζει ένα μικρό reunion στη μνήμη του. «Ήταν στα πλάνα τους να βρεθούν μαζί, μόνο οι πέντε τους, ώστε να νιώσουν άνετα να πουν ό,τι έχουν στο μυαλό τους. Αυτή η ιδιωτική συγκέντρωση γίνεται για να μοιραστούν αναμνήσεις και να γελάσουν μαζί, αλλά και για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αγαπημένο τους συμπρωταγωνιστή, Μάθιου. Θα θυμηθούν μερικές από τις αγαπημένες τους στιγμές με τον Ματ, θα μοιραστούν ιστορίες, θα γελάσουν και θα κλάψουν», αναφέρει πηγή στο περιοδικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Friends (@friends)

Τα τελευταία μηνύματα

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, η Τζένιφερ Άνιστον μίλησε με τη Ρις Γουίδερσπουν στο Variety και ανοίχτηκε για το πώς ελπίζει να τον θυμόμαστε. «Ήταν ευτυχισμένος. Ήταν υγιής. Είχε κόψει το κάπνισμα. Έκανε γυμναστική. Ήταν χαρούμενος και αυτά είναι τα μόνα που ξέρω», σημείωσε η Τζένιφερ Άνιστον.

«Ήταν πραγματικά υγιής»

Η Τζένιφερ Άνιστον του έστειλε μήνυμα εκείνο το πρωί, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει λεπτομέρειες, σχετικά με όσα συζήτησαν. «Του έστελνα κυριολεκτικά αστεία μηνύματα εκείνο το πρωί. Δεν πονούσε. Δεν πάλευε. Ήταν ευτυχισμένος. Θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν ότι ήταν πραγματικά υγιής. Δούλεψε τόσο σκληρά. Πραγματικά αντιμετώπισε μια δύσκολη κατάσταση. Μου λείπει πολύ. Μας έκανε να γελάμε πολύ δυνατά», ανέφερε η Τζένιφερ Άνιστον.

Η Ρις Γουίδερσπουν, η οποία μίλησε και αυτή στο περιοδικό, είχε συμμετάσχει ως guest star σε δύο επεισόδια της σειράς «Φιλαράκια» και μίλησε για το πόσο κοντά υπήρξαν, η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μάθιου Πέρι ως φίλοι.

«Ήσασταν όλοι τόσο κοντά. Είναι απίστευτο αυτό που γεννήθηκε από αυτές τις φιλίες και το πώς εσείς πάντα φροντίζατε ο ένας τον άλλον για χρόνια. Είναι πραγματικά όμορφο και έθεσε πρότυπα και για τη δική μας δουλειά, με τον τρόπο που σέβεστε ο ένας τον άλλον», τόνισε.

Αποκαλύφθηκε η αίτια θανάτου

Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του «Τσάντλερ», καθώς η Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Κομητείας του Λος Άντζελες εξέδωσε ανακοίνωση, γνωστοποιώντας τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η υπηρεσία προσδιόρισε ως αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού την «οξεία επίδραση κεταμίνης». Στους παράγοντες που συνέβαλαν στο θάνατο του Μάθιου Πέρι περιλαμβάνονται ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιδράσεις της βουπρενορφίνης (που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της διαταραχής χρήσης οπιοειδών).

Ο τρόπος θανάτου θεωρείται ατύχημα.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024