Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το αποκαλυπτικό «comeback» της Μπέλα Χαντίντ

Το αποκαλυπτικό «comeback» της Μπέλα Χαντίντ

Φωτογραφίζεται μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Η Μπέλα Χαντίντ ήθελε να ανακτήσει τις δυνάμεις της, να συνέληθει από τις κρίσεις άγχους και την κατάθλιψη. Παράλληλα, όπως είχε γνωστοποιήσει η ίδια θα χρειαζόταν 100 περίπου ημέρες για να λάβει θεραπεία για τη νόσο του Lyme.

Το μοντέλο που είχε μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, περιόρισε σχεδόν ολοκληρωτικά τις δημόσιες εμφανίσεις της και τον Αύγουστο έγραψε ότι είχε αναρρώσει και ετοιμαζόταν να επιστρέψει.

Χρειάστηκε περίπου έναν χρόνο διάλειμμα από το μόντελινγκ για να επιστρέψει δυναμικά ποζάροντας για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού.

Το διάσημο σούπερ μόντελ φόρεσε μόνο μία… αφίσα στο εξώφυλλο του περιοδικού Perfect, αναπαριστώντας μία εικόνα της Debbie Harry των Blondie του 1978, με τις εικόνες από τη φωτογράφιση να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η Χαντίντ δεν πρωταγωνιστεί απλώς ως μοντέλο αλλά επέλεξε εκείνη την ομάδα της και ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση. Για τη φωτογράφιση επέλεξε τον φωτογράφο Bryce Anderson και τη στιλίστρια Katie Grand, ενώ συμπεριέλαβε σε όλη τη φωτογράφιση posters του καλλιτέχνη Corbin Shaw.

Η Μπέλα Χαντίντ πρωταγωνιστεί επίσης σε τρεις άλλες φωτογραφίες εξωφύλλου του Perfect, φορώντας ένα απλό ροζ μπλουζάκι σε μία λήψη καθώς ποζάρει με τα χέρια της πάνω από το κεφάλι της.

Το τρίτο εξώφυλλο απεικονίζει το παλαιστίνιο και ολλανδικό μοντέλο σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση από την Ami Paris, εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 1960, με ένα αμάνικο μαύρο φόρεμα και ψηλές μεταλλικές ασημένιες μπότες.

Η πάθηση που την ταλαιπωρεί

Η μάχη της οικογένειας Χαντίντ με τη νόσο του Lyme, είναι γνωστή. Πρόκειται για μια ασθένεια που προκαλείται από το βακτήριο Borrelia burgdorferi. Το βακτήριο αυτό μεταδίδεται μέσω τσιμπήματος από το τσιμπούρι Ixodes ricinus. Τόσο οι νύμφες όσο και τα ενήλικα τσιμπούρια μπορεί να είναι φορείς της βορρελίωσης (νόσο του Lyme). Μερικά από τα συμπτώματα είναι ο πυρετός, η ναυτία, η ζάλη, η κόπωση, δερματικά εξανθήματα και υπάρχουν και επιπλοκές.

Ποτέ δεν έκρυψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Το διάσημο μοντέλο μίλησε για πρώτη φορά για την ασθένεια της όταν ήταν 19 ετών, ενώ από την ίδια πάθηση ταλαιπωρείται και η μητέρα της, αλλά και η αδερφή της. Το 2021, η Μπέλα μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη ζωή της, δείχνοντας πως είναι να ζεις με τη συγκεκριμένη χρόνια ασθένεια. «Ζώντας με μερικές χρόνιες αυτοάνοσες ασθένειες, βρίσκω πάντα χρόνο για τους ορούς μου», είχε αναφέρει τότε.

Να σημειωθεί πως το διάσημο μοντέλο, αντιμετωπίζει και θέματα ψυχικής υγείας, όπως κατάθλιψη και διαταραχές άγχους.

«Παλεύω με το να είμαι απλά ένας άνθρωπος»

Σε βίντεο, που είχε ανεβάσει στο παρελθόν στο TikTok, η Μπέλα Χαντίντ αποκάλυψε στους θαυμαστές της πόσο δύσκολα περνάει κάθε πρωί, προσπαθώντας να ξεπεράσει το άγχος που έχει, πριν καν ξεκινήσει τη μέρα της.

«Έχω το χειρότερο πρωινό άγχος. Συνήθως προσπαθώ να το καταπολεμήσω, αλλά δεν λειτουργεί αμέσως, επειδή πραγματικά νιώθω τόσο πολύ άγχος. Το μόνο πράγμα που μπορώ να σκεφτώ είναι το άγχος μου», λέει αρχικά.

Και προσθέτει: «Αυτό που ήθελα να σας δείξω είναι πόσο ηλίθια νιώθω μερικές φορές, όταν ξυπνάω και προσποιούμαι πως όλα είναι καλά. Αυτή τη φορά, ξύπνησα και είπα “ας τους δείξω κι εγώ πώς νιώθω”, αλλά ξεκίνησα να λέω στον εαυτό μου “θα έχεις μια καταπληκτική μέρα σήμερα, Μπέλα. Δεν θα αφήσεις το άγχος σου να σε κυριεύσει σήμερα, Μπέλα. Είσαι αγαπημένη. Αγαπιέσαι. Αγαπιέσαι, Μπέλα. Δεν σε μισούν όλοι”», συνεχίζει στο βίντεο.

Στη συνέχεια, η ίδια εξομολογείται ότι παλεύει με ανασφάλειες, φοβίες και πολύ άγχος. Ωστόσο, όσο δύσκολο κι αν της είναι, αναφέρει ότι αξίζει τον κόπο να προσπαθεί να το «νικήσει».

«Παλεύω τόσο πολύ με το άγχος μου και κυριολεκτικά με το να είμαι απλά ένας άνθρωπος. Νιώθω ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ στο 99% του χρόνου. Αλλά υπάρχει και αυτό το 1% και μερικές φορές αξίζει τον κόπο», εξηγεί.

@babybella777♬ original sound – Bella Hadid

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024