Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπέλα Χαντίντ: Σαν ελληνίδα θεά ποζάρει στις διακοπές της στα Νησιά Κέιμαν

Μπέλα Χαντίντ: Σαν ελληνίδα θεά ποζάρει στις διακοπές της στα Νησιά Κέιμαν

Eίχε αποσυρθεί τον τελευταίο καιρό λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει με τη νόσο Lyme, αλλά και ζητημάτων ψυχικής υγείας

Από τα νησιά Κέιμαν που κάνει διακοπές, η καλλονή διεθνούς βεληνεκούς, Μπέλα Χαντίντ ποζάρει σαν ελληνίδα θεά, με λευκό φόρεμα που παραπέμπει στις λιτές γραμμές του αρχαιοελληνικού στιλ που διαχρονικά κερδίζει έδαφος στις επιλογές των ανθρώπων της μόδας, ιδίως το καλοκαίρι.

Το super model στον τροπικό προορισμό που έχει επιλέξει για τον καλοκαιρινό της παραθερισμό, βρίσκεται μαζί με τη Fanny Bourdette-Donon από τον οίκο Ντιόρ και δίνουν και οι δύο το στίγμα τους με την γκαρνταρόμπα που έχουν υιοθετήσει και φυσικά προβάλλουν μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένες, φορώντας τα λευκά τους εφαρμοστά φουστάνια.

Πηγή: Instagram

Η Μπέλα Χαντίντ φωτογραφίζεται και από τη φίλη της, ενώ ποζάρει για να απαθανατίσει το ειδυλλιακό τοπίο μέσω του δικού της φακού σε χαρακτηριστική σέλφι.

Πίσω στον ορίζοντα και στο φόντο, φιγουράρει, μαζί με το εκπάγλου καλλονής μοντέλο και ο θερινός απογευματινός ουρανός, με τα όμορφα χρώματα του δειλινού και το φεγγάρι, λίγο πριν ολοκληρώσει το σχήμα του στη δεύτερη «μπλε πανσέληνο» του Αυγούστου.

Μέσα στο μαύρο στράπλες επίσης λιτό και γοητευτικό της φόρεμα, ξεχωρίζει με τις ιδανικές αναλογίες της, αλλά και με την απλότητα της συνολικής της εμφάνισης, καθώς έχει επιλέξει να συνδυάσει το φουστάνι της με flat σανδάλια.

Πηγή: Instagram

Στα φώτα της δημοσιότητας

Πρόσφατα επέστρεψε στα «φώτα» σε δημόσια θέα η Μπέλα Χαντίντ, με σχετικό βίντεο εκπληκτικής αισθητικής που ανάρτησε στο Instagram και που αναδεικνύει τη μοναδική της ομορφιά.

Η ίδια είχε αποσυρθεί τον τελευταίο καιρό λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει με τη νόσο Lyme, αλλά και των ζητημάτων ψυχικής υγείας που την ταλαιπωρούν.

Έχει παραδεχθεί ότι έχει πολύ άγχος, κάτι που προσπαθεί να αντιμετωπίσει, μαζί με τη βοήθεια της οικογένειάς της και των αγαπημένων της ανθρώπων.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024