Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντίστροφη μέτρηση για το Nissan Ariya Nismo

Αντίστροφη μέτρηση για το Nissan Ariya Nismo

Η Nissan προετοιμάζει την άφιξη μιας έκδοσης επιδόσεων για το αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV της η οποία θα αποκαλυφθεί σύντομα στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκυο

Hιαπωνική φίρμα προαναγγέλλει την προσθήκη ενός νέου μοντέλου ηλεκτρικής τεχνολογίας στην γκάμα των εκδόσεων επιδόσεων της σειράς Nismo, δίνοντας στη δημοσιότητα και ένα εξαιρετικά λακωνικό όσο και σκοτεινό teaser χωρίς να προς το παρόν να αποκαλύπτει περί τίνος πρόκειται.

Το μόνο που διευκρινίζει είναι ότι η πρεμιέρα του επίμαχου μοντέλου θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου στην έκθεση του Τόκυο όπου επίσης η Nissan θα παρουσιάσει νέες εκδόσεις Nismo των Z και GT-R καθώς και μια πρωτότυπη εκδοχή του X-Trail με τονισμένα τα περιπετειώδη χαρακτηριστικά της και την ονομασία Crawler.

Παρά την σιγή ιχθύος της ιαπωνικής φίρμας η σιλουέτα που αποτυπώνεται στο σχετικό teaser καθώς και προηγούμενες, πρόσφατες κατασκοπικές λήψεις συνηγορούν στην αποκάλυψη μιας Nismo έκδοσης του Ariya.

Βάσει των σχετικών κατασκοπικών λήψεων το ηλεκτρικό μοντέλο, θα αποκτήσει ένα πιο αιχμηρό bodykit, με ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, πλευρικές εισαγωγές αέρα, πιο διακριτά αεροδυναμικά στοιχεία όπως το spoiler στην πίσω πόρτα, ο αεροδυναμικός διαχύτης και κόκκινες λεπτομέρειες. Την εικόνα θα συμπληρώσουν ένα σετ ελαστικών 20 ιντσών Michelin Pilot Sport EV, ειδικά σχεδιασμένα για ηλεκτρικά μοντέλα υψηλών επιδόσεων.

Τροποποιήσεις αναμένονται και στην ανάρτηση προς όφελος μιας πιο δυναμικής οδικής συμπεριφοράς ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία μιας αναβαθμισμένης εκδοχής του αποτελούμενου από δύο ηλεκτροκινητήρες, συνόλου e-4ORCE το οποίο στην μέχρι τώρα γνωστή ισχυρότερη εκδοχή του αποδίδει 394 ίππους και 600 Nm ροπής. Αν και προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες σε σχέση με την αύξηση ισχύος, ωστόσο αυτή θα είναι δεδομένα γενναία, αν η Nissan και η Nismo θέλει να κοιτά στα μάτια μοντέλα όπως τo Ioniq 5 N της Hyundai, το EV6 GT της ΚΙΑ, το Tesla Model Y και το Ford Mustang Mach-E GT που όλα κινούνται ανάμεσα σε 500 και 600 ίππους.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024