Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Nissan X-Trail Crawler: Αυξημένη δόση περιπέτειας

Nissan X-Trail Crawler: Αυξημένη δόση περιπέτειας

Η Nissan δίνει τις πρώτες συστάσεις μια πιο περιπετειώδη και σκληροτράχηλη πρωτότυπη εκδοχή του X-Trail

Hιαπωνική φίρμα δίνει τις πρώτες συστάσεις για μια πρωτότυπη, σαφώς πιο περιπετειώδη εκδοχή του X-Trail η οποία αν και δεν πρόκειται να περάσει στην παραγωγή, φροντίζει να δώσει μια σαφή εικόνων των ικανοτήτων της Nissan και ενδεχομένως του οράματός της για το μέλλον.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό το X-Trail Crawler θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στο επόμενο σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκυο αποτελώντας ιδανικό «συμπλήρωμα», των  μοντέλων της σειράς «Hyper» που η ιαπωνική φίρμα αποκάλυψε στην έδρα της τον περασμένο φθινόπωρο. Βέβαια το X-Trail Crawler υπηρετεί ένα διαφορετικό μέλλον σε σχέση με τα ηλεκτρικά Hyper, εστιάζοντας στην ατόφια περιπέτεια

Έτσι με βάση το σχετικό teaser που έδωσε στη δημοσιότητα η Nissan, το bodykit του Crawler Concept διαθέτει όλα εκείνα τα προστατευτικά και χαρακτηριστικά που θα προφυλάξουν το αμάξωμα ακόμα και στα πλέον αφιλόξενα εδάφη. Στο ίδιο ακριβώς μοτίβο διαθέτει ένα σετ χωμάτινων ελαστικών σε τροχούς 17 ιντσών που διαδραματίζουν το δικό τους ρόλο στην αύξηση της συνολικής απόστασης από το έδαφος. Υπό το ίδιο σκεπτικό έχουν σχεδιαστεί επίσης οι προφυλακτήρες και τα πλευρικά τμήματα συμβάλλοντας στην μεγιστοποίηση των γωνιών προσέγγισης και διαφυγής. Στην απίθανη περίπτωση που το Crawler κολλήσει, διαθέτει δύο γάντζους ρυμούλκησης όπως επιβάλλει η συνολική εικόνα του.

Το εξοπλιστικό του παλμαρέ συμπληρώνουν δύο επιπλέον σειρές από φώτα LED στην όψη αλλά και συναρμοσμένα στις ράγες οροφής που επίσης αποτελούν μέρος της εμφάνισης του πρωτότυπου μοντέλου.

Στην αθέατη πλευρά του Crawler παρεπιδημεί ένα υβριδικό σύνολο αποτελούμενο από κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρου και ηλεκτρικό μοτέρ που συνδυαστικά εξασφαλίζουν και τετρακίνηση.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024