Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: «Μια ζωή μαζί...» - Αυτά τα ζευγάρια γερνούν παρέα - Είναι ο τέλειος συνδυασμός

Ζώδια: «Μια ζωή μαζί…» – Αυτά τα ζευγάρια γερνούν παρέα – Είναι ο τέλειος συνδυασμός

Ποια είναι τα perfect matches του ζωδιακού κύκλου;

Κατά βάθος οι περισσότεροι πιστεύουμε στην ιδέα της αληθινής αγάπης και στην ύπαρξη ενός ατόμου που θα θέλαμε να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί του.

Όμως, οι σχέσεις είναι δύσκολες και επιβιώνουν με πολλή δουλειά, αφοσίωση, συμβιβασμό και κατανόηση. Βέβαια, όταν βρίσκουμε το άλλο μας μισό, είναι πιο εύκολο να ξεπεραστούν τα εμπόδια.

Ειδικά αν υπάρχει θέληση για να «χτιστεί» κάτι μαγικό, που θα έχει χρονική διάρκεια.

Πάντως, για πέντε ζευγάρια ζωδίων είναι γραμμένο στ’ άστρα να γεράσουν παρέα, αφού αποτελούν τον καλύτερο συνδυασμό. Ποια είναι αυτά;

Αιγόκερως + Ταύρος

Φιλόδοξοι, με ασύγκριτη εργασιακή ηθική και αστείρευτη ορμή για επιτυχία. Αυτοί οι δύο έχουν ό,τι χρειάζεται για να οικοδομήσουν ένα λαμπρό μέλλον. Ο Αιγόκερως και ο Ταύρος ξέρουν πώς να παραμείνουν προσγειωμένοι και ερωτευμένοι για όσο το δυνατόν περισσότερο. Με έναν βαθύ δεσμό, η σύνδεσή τους μπορεί να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου με τους πρακτικούς τρόπους σκέψης τους και την αγάπη για την οικογένειά τους.

Ιχθύς + Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ο απόλυτος προστάτης των Ιχθύων και η αγάπη που μοιράζονται αυτοί οι δύο είναι μία που μπορεί να γραφτεί σε λογοτεχνικά βιβλία. Αν και είναι αντίθετα, εξακολουθούν να έχουν τον τρόπο τους να αλληλοσυμπληρώνονται χωρίς πρόβλημα.

Ο Ιχθύς και ο Σκορπιός μοιράζονται μια ισχυρή αγάπη

Ο Παρθένος είναι προσανατολισμένος στην καριέρα και την οικογένεια, ενώ ο Ιχθύς απλώς λατρεύει να βρίσκεται κοντά σε πολλή στοργή. Αυτό το δίδυμο έχει την πιο γλυκιά οικογενειακή ζωή. Ως γονείς, θα ισορροπήσουν ο ένας τον άλλον καλά. Ως παππούδες και γιαγιάδες, θα είναι εκείνο το δίδυμο που τα εγγόνια δεν θα χορταίνουν.

Ορισμένα ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους χωρίς να προσπαθούν πολύ

Αιγόκερως + Καρκίνος

Ο Αιγόκερως και ο Καρκίνος έχουν την πιο γλυκιά, πιο πολύτιμη αγάπη σε αυτή τη λίστα. Με τη φιλοδοξία του Αιγόκερω και την έμφυτη φύση του Καρκίνου να γαλουχήσει, αυτοί οι δύο μπορούν να οικοδομήσουν το πιο λαμπρό, το πιο σταθερό μέλλον για τον εαυτό τους και την οικογένειά τους. Με την αξιοπιστία του Αιγόκερω και την αφοσίωση του Καρκίνου, μπορείτε σίγουρα να τους δείτε να κρατιούνται ακόμα χέρι από την μπροστινή τους βεράντα όταν θα φτάσουν 80 ετών.

Κριός + Τοξότης

Αν και αυτά τα δύο ζώδια μπορεί να είναι το διασκεδαστικό δίδυμο του ζωδιακού κύκλου, η σύνδεσή τους είναι πιο βαθιά από όσο νομίζετε. Προικισμένα με έναν τόσο αβίαστο δεσμό, αυτά τα ζώδια της φωτιάς είναι οι μεγαλύτεροι εραστές και οι καλύτεροι φίλοι. Και οι δύο είναι εξαιρετικά αισιόδοξοι και δεν κρατούν κακία για πολύ.

Ακόμα κι αν ο ένας περάσει από μια δύσκολη κατάσταση, ο άλλος δεν διστάζει να ανεβάσει αμέσως τη διάθεσή του συντρόφου του. Αυτοί οι δύο μπορούν να διατηρήσουν τον νεανικό τους ενθουσιασμό και την όρεξη για ζωή, ακόμη και σε μεγάλη ηλικία.

Σκορπιός + Ιχθύς

Αυτοί οι δύο γίνονται αξιολάτρευτοι παππούδες. Είναι μια από τις καλύτερες σχέσεις του ζωδιακού κύκλου και είναι η επιτομή του πώς φαίνεται η μακροχρόνια σχέση. Είναι τόσο συναισθηματικά συντονισμένοι. Ο Ιχθύς και ο Σκορπιός μοιράζονται μια ισχυρή αγάπη στην οποία ακούει και προστατεύει ο ένας τον άλλον. Από την οικογενειακή τους ζωή μέχρι τα βαθιά γεράματα, αυτοί οι δύο ξέρουν πώς να διατηρήσουν αυτό το είδος αγάπης για πάντα. ια

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024