Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Με Λημνιό ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Παναιτωλικό (pic)

Με Λημνιό ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Παναιτωλικό (pic)

Ο διεθνής εξτρέμ συμπεριελήφθη στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τα πράσινα.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή του για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Για πρώτη φορά θα βρίσκεται ο Δημήτρης Λημνιός που ανακοινώθηκε από τους Πράσινους πριν από μερικές μέρες και έχει ενσωματωθεί κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας του Φατίχ Τερίμ.

Αντίθετα, δεν τα κατάφερε τελικά ο Σένκεφελντ και παραμένει εκτός, με τον Τούρκο προπονητή να επιλέγει τον νεαρό Φικάι να είναι ο επιπλέον στόπερ στην αποστολή.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, ενώ σε αυτό το παιχνίδι θα εκτίσουν την ποινή τους οι Ρούμπεν Πέρεθ και Βέρμπιτς, που θα εκτίσουν την ποινή τους.

Αναλυτικά αποστολή του Παναθηναϊκού:

Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Ζέκα, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Τσόκαϊ, Αϊτόρ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγεφ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό (7/1, 17:00) εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σένκεφελντ, ενώ θεραπεία έκαναν οι Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο.

Οι Ρουμπέν, Βέρμπιτς συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή μίας αγωνιστικής στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024