Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Σάντρα Μπούλοκ «απελευθερώνει» τις στάχτες του εκλιπόντος συντρόφου της Μπράιαν Ράνταλ

Η Σάντρα Μπούλοκ «απελευθερώνει» τις στάχτες του εκλιπόντος συντρόφου της Μπράιαν Ράνταλ

Η Σάντρα Μπούλοκ εκπλήρωσε μια από τις τελευταίες επιθυμίες του Μπράιαν Ράνταλ.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram το Σάββατο – την ημέρα που θα ήταν τα 58α γενέθλια του Ράνταλ – η Γκεζίνε Μπούλοκ-Πράντο αποκάλυψε ότι η αδελφή της και ηθοποιός απελευθέρωσε τις στάχτες του νεκρού συντρόφου της στον ποταμό Σνέικ στο Τζάκσον Χολ του Γουαϊόμινγκ.

«Δεν χρειάζομαι χαρτί για να είμαι πιστή σύντροφος και πιστή μητέρα»

«Χρόνια πολλά, Μπράι. Η Σάντι σε έφερε στο ποτάμι, όπως ακριβώς υποσχέθηκε», έγραψε η Μπούλοκ-Πράντο στη λεζάντα ενός καταπραϋντικού βίντεο που απεικονίζει τη στιγμή.

Ο μεγάλος έρωτας της Σάντρα Μπούλοκ

Ο μακροχρόνιος σύντροφος της Μπούλοκ πέθανε στις 5 Αυγούστου από ALS (Αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση), μια διάγνωση που κρατούσε μυστική επί τρία χρόνια, όπως ανέφερε τότε η οικογένεια του σε ανακοίνωσή της.

Ενώ βρισκόταν στο Red Table Talk τον Δεκέμβριο του 2021, η ηθοποιός του Practical Magic αποκάλεσε τον Ράνταλ τον «έρωτα της ζωής μου»

«Ο Μπράιαν επέλεξε από νωρίς να κρατήσει το ταξίδι του με την ALS κρυφό και όσοι από εμάς τον φροντίσαμε κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να σεβαστούμε το αίτημα του», δήλωσε η οικογένεια του, ευχαριστώντας τους «ακούραστους» γιατρούς και τους «εκπληκτικούς» νοσηλευτές που τους βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια.

Η οικογένεια του Ράνταλ πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή ζητάμε ιδιωτικότητα για να θρηνήσουμε και να συμφιλιωθούμε με την αδυναμία μας να πούμε αντίο στον Μπράιαν».

Το μοντέλο που έγινε φωτογράφος, ο Ράνταλ, γνώρισε την 59χρονη βραβευμένη με Όσκαρ το 2015, όταν φωτογράφιζε τα γενέθλια του γιου της Λούις.

«Δεν χρειάζομαι να μου λένε να είμαι πάντα παρούσα στις πιο δύσκολες στιγμές. Δεν χρειάζεται να μου λένε να αντέξω την καταιγίδα με έναν καλό άνθρωπο»

Εκείνη τη χρονιά έκαναν τη σχέση τους πιο δημόσια, συμπεριλαμβανομένης μιας εμφάνισης στο γάμο της Τζένιφερ Άνιστον και του Τζάστιν Θερού.Η Μπούλοκ και ο Ράνταλ είναι γονείς τριών παιδιών: Ο γιος της Μπούλοκ, Λούις, 13 ετών, και η κόρη της Λάιλα, 11 ετών, καθώς και η μεγαλύτερη κόρη του Ράνταλ από προηγούμενη σχέση.

Ενώ βρισκόταν στο Red Table Talk τον Δεκέμβριο του 2021, η ηθοποιός του Practical Magic αποκάλεσε τον Ράνταλ τον «έρωτα της ζωής μου». Η Μπούλοκ αναφέρθηκε επίσης στο ότι δεν χρειάζεται να παντρευτεί για να νιώσει ότι η σχέση τους είναι σταθερή, δηλώνοντας: «Δεν θέλω να πω να το κάνεις όπως το κάνω εγώ, αλλά δεν χρειάζομαι χαρτί για να είμαι πιστή σύντροφος και πιστή μητέρα».

«Δεν χρειάζομαι να μου λένε να είμαι πάντα παρούσα στις πιο δύσκολες στιγμές. Δεν χρειάζεται να μου λένε να αντέξω την καταιγίδα με έναν καλό άνθρωπο», πρόσθεσε.

*Με πληροφορίες από The People

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024