Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σάντρα Μπούλοκ: Πώς ευχαριστεί τον κόσμο για το πένθος της

Σάντρα Μπούλοκ: Πώς ευχαριστεί τον κόσμο για το πένθος της

Η ηθοποιός συνάντησε για πρώτη φορά τον Μπράιαν (μοντέλο που έγινε φωτογράφος) το 2015, αφού φωτογράφισε τα γενέθλια του γιου της Louis.

Η Σάντρα Μπούλοκ βίωνει δύσκολες μέρες μετά τον θάνατο του επί χρόνια συντρόφου της Μπράιαν Ράνταλ.
Ο 57χρονος φωτογράφος πέθανε στις 5 Αυγούστου μετά από μάχη τριών ετών με την ALS (νόσος του κινητικού νευρώνα). Η οικογένειά του μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό People είπε «Ο Μπράιαν επέλεξε να κρατήσει το ταξίδι του με την ALS ιδιωτικό και όσοι από εμάς τον φρόντιζαν κάναμε το καλύτερο δυνατό για να τιμήσουμε την επιθυμία του».

Η υποστήριξη του κόσμου στο πένθος της οικογένειας

Σύμφωνα με το People που επικαλείται πηγή από το περιβάλλον της Μπούλοκ αναφέρει ότι η ηθοποιός είδε την απίστευτη έκρηξη υποστήριξης προς την έρευνα για την ALS μετά τον θάνατο του Μπράιαν»
«Είναι τόσο ευγνώμων σε όλους εκείνους που έχουν προσφέρει και είναι χαρούμενη που από κάτι τόσο σπαρακτικό προέκυψε κάτι τόσο θετικό για τους άλλους», προσέθεσε η πηγή. Αντί για λουλούδια, η οικογένεια του Ράνταλ ζήτησε να γίνουν δωρεές στην Ένωση ALS και στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης.

Οι δωρέες  για τη θεραπεία της νόσου

Εκπρόσωπος της Ένωσης ALS δήλωσε στο περιοδικό ότι «επιπλέον 50.000 δολάρια συγκεντρώθηκαν από δωρητές προς τιμήν του Μπράιαν και αυξήθηκαν πάνω από 100.000 οι νέοι επισκέπτες στον ιστότοπό μας».

«Είμαστε ευγνώμονες σε όλους που έκαναν δωρεές και η καρδιά μας είναι με την οικογένεια της Σάντρα και του Μπράιαν», προσέθεσε ο εκπρόσωπος. «Χρειαζόμαστε ακόμα υποστήριξη για να κάνουμε την ALS βιώσιμη για όλους, παντού, μέχρι να μπορέσουμε να τη θεραπεύσουμε».

Sports in

Ο άνδρας που έσωσε 300 έργα του Βαν Γκογκ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ένας αιμοβόρος συνεργάτης των ναζί

Το 1942, ο Sam van Deventer φιλοξένησε ένα οικογενειακό πάρτι για τα 50ά γενέθλια του αιμοδιψούς Arthur Seyss-Inquart, του επιτρόπου του Ράιχ για τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στις Κάτω Χώρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024