Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Jamie Dornan έγινε στην πραγματικότητα stalker για έναν ρόλο - «Δεν είμαι περήφανος»

Ο Jamie Dornan έγινε στην πραγματικότητα stalker για έναν ρόλο – «Δεν είμαι περήφανος»

Ξεπέρασε τα όρια για να μπει στο πετσί του ρόλου ο λαμπερός ηθοποιός Jamie Dornan. Ακολουθούσε μια γυναίκα που είδε στο μετρό.

Σε μια προπάθεια να μπει στη νοοτροπία του ρόλου του στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά The Fall, ο λαμπερός ηθοποιός Jamie Dornan του Fifty Shades of Grey αποκάλυψε ότι έγινε stalker και ακολουθούσε μια γυναίκα στο μετρό του Λονδίνου.

Ο 41χρονος ηθοποιός Jamie Dornan παραδέχτηκε πως δεν ήταν περήφανος για την κίνησή του ενώ προετοιμαζόταν για τον ρόλο του ως stalker στο The Fall.

Ακολούθησε, όπως αποκάλυψε, μια γυναίκα αφού έφυγε από το μετρό για να μπει στον χαρακτήρα του ρόλου.

Ο Jamie Dornan υποδύθηκε τον δολοφόνο και stalker Paul Spector στη δραματική σειρά με τους Gillian Anderson, Bronagh Waugh και Aisling Franciosi.

Ο λαμπερός ηθοποιός, όπως αναφέρει η Mirror, επιχείρησε να μπει στη νοοτροπία του χαρακτήρα που υποδυόταν καταδιώκοντας μια γυναίκα.

Περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του στο Fifty Shades of Grey, o Jamie Dornan ακολούθησε τη γυναίκα στους δρόμους του Λονδίνου.

Ενώ η γυναίκα κατέβηκε λίγες στάσεις πριν από τη στάση που θα κατέβαινε, αποφάσισε να μπει στο πετσί του ρόλου και να την ακολουθήσει.

«Δεν είμαι περήφανος»

«Δεν είμαι περήφανος για τον εαυτό μου. Αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι έμαθα από αυτό γιατί προφανώς δεν θα έκανα κάτι τέτοιο. Ήταν συναρπαστικό και ενδιαφέρον να μπω σε αυτή τη διαδικασία του «γιατί την ακολουθείς;» και τι «προσπαθείς να κάνεις;».

Ήταν πρόσφατα που ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είχε πέσει και ο ίδιος θύμα stalking. Αποκάλυψε ότι οι θαυμαστές του Fifty Shades of Grey είχαν δημιουργήσει τρελές θεωρίες και είχαν ανακαλύψει που ζούσε.

Παραδέχτηκε ότι εξακολουθεί να λαμβάνει μηνύματα και θεωρίες συνωμοσίας από θαυμαστές, συμπεριλαμβανομένων των εικασιών πως αυτός και η συμπρωταγωνίστριά του Dakota Johnson έχουν μια ζωή μαζί παρά το γεγονός πως είναι παντρεμένος με άλλη γυναίκα.

Sports in

Τι ισχύει για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 5 με τους Πέισερς

Οι Μπακς παίζουν όλη τη σεζόν στο Game 5 με τους Πέισερς στο Μιλγουόκι (1/5, 04:30) και ενδεχομένως να αγωνιστούν ξανά χωρίς τους Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ, που εξακολουθούν να είναι αμφίβολοι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024