Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μάθιου ΜακΚόναχι: Περιοριστικά μέτρα για να κρατήσει μακριά stalker

Μάθιου ΜακΚόναχι: Περιοριστικά μέτρα για να κρατήσει μακριά stalker

Είχε εμφανιστεί στην εκδήλωση υπογραφής αντιτύπων βιβλίου και είχε προσπαθήσει να τον συναντήσει

Σε ισχύ τέθηκαν -με δικαστική εντολή- περιοριστικά μέτρα τα οποία ζήτησε διά του νομικού του εκπροσώπου ο ηθοποιός Μάθιου ΜακΚόναχι.

Έχουν πενταετή διάρκεια και αφορούν, σύμφωνα με επίσημα δικαστικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή του, το «The Blast», την προσπάθεια απομάκρυνσης μιας γυναίκας.

Από φωτογράφιση στη Ρώμη

Μέχρι τον Οκτώβριο του 2028

Πρόκειται για μια φανατική θαυμάστρια, σε ψυχικά ασταθή κατάσταση, που έχει αναπτύξει τάσεις εμμονής. Μια «stalker» που τον ακολουθούσε. Τα περιοριστικά μέτρα έχουν ισχύ μέχρι τις 19 Οκτωβρίου του 2028.

Μάλιστα, η γυναίκα αυτή είχε εμφανιστεί στην εκδήλωση υπογραφής αντιτύπων βιβλίου και είχε προσπαθήσει να τον συναντήσει.

Με τη Ναόμι Γουάτς στις Κάννες, το 2015

Πότε ξεκίνησε η… καταδίωξη

Με την κατάσταση αυτή άρχισε να έρχεται αντιμέτωπος ο Μάθιου ΜακΚόναχι, σύμφωνα με τον δικό του ισχυρισμό, από τον Απρίλιο του 2022.

Η ενόχληση ξεκίνησε με την αποστολή αλληλογραφίας φυσικής, συμβατικής –γράμματα γεμάτα ψευδαισθήσεις- αλλά και ηλεκτρονικής, με αντίστοιχα μηνύματα.

Η δικαστική εντολή των περιοριστικών μέτρων που διατάχθηκε έχει στόχο να κρατήσει ασφαλή τον ίδιο, καθώς και την οικογένειά του, τη σύζυγό του Καμίλα Άλβις ΜακΚόναχιου και τα τρία τους παιδιά.

Μάλιστα, είχε σταλεί απειλητικό ηλεκτρονικό μήνυμα πριν την παραπάνω εκδήλωση σε βιβλιοπωλείο, πριοτού εμφανιστεί εκεί ο διάσημος πρωταγωνιστής. Είχε παρατηρηθεί κλιμάκωση στην ενοχλητική και ίσως επικίνδυνη συμπεριφορά της.

Η ενόχληση ξεκίνησε με την αποστολή αλληλογραφίας φυσικής αλλά και ηλεκτρονικής

Με τη σύζυγό του, στις Χρυσές Σφαίρες, το 2015

Ψυχικά ασταθής

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη, η γυναίκα «stalker» είχε παρελθόν με ζητήματα ψυχικής υγείας και είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Οι εκπρόσωποι του Μάθιου ΜακΚόναχι είχαν προσπαθήσει να την κρατήσουν μακριά αρχικά και την είχαν συμβουλεύσει να πάψει να προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον ηθοποιό.

Παρόλο που τα σχετικά αιτήματα και οι παραινέσεις είχαν εκφραστεί ξεκάθαρα προς την 53χρονη γυναίκα, εκείνη συνέχισε να στέλνει γράμματα, ηλεκτρονικά μηνύματα, καθώς και με άλλους τρόπους να ενοχλεί την ομάδα του Μάθιου ΜακΚόναχι, οπότε και χρειάστηκε να ληφθούν περαιτέρω μέτρα για την ασφάλεια της οικογένειάς του.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024