Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τον κατασπάραξε καρχαρίας - Συγκλονίζουν οι φίλοι του σέρφερ

Τον κατασπάραξε καρχαρίας – Συγκλονίζουν οι φίλοι του σέρφερ

Οι διασώστες δεν μπόρεσαν να κρατήσουν στη ζωή τον 39χρονο σέρφερ Jason Carter που δέχτηκε επίθεση καρχαρία στα ανοιχτά της νήσου Μάουι.

Ένας 39χρονος Χαβανέζος τραυματίστηκε θανάσιμα από καρχαρία στα ανοικτά της νήσου Μάουι και άφησε τελικά την τελευταία του πνοή παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο Τζέισον Κάρτερ – ένας σέρφερ, σύμφωνα με δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης στη Χαβάη, δέχθηκε επίθεση από καρχαρία το πρωί του Σαββάτου, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομική διεύθυνση της νήσου Μάουι.

Υπέκυψε στα τραύματά του

Διασώστες μετέφεραν με τζετ σκι τον άτυχο 39χρονο στην ακτή, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες προτού διακομιστεί στο νοσοκομείο. Ωστόσο, «αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σε αγαπώ αδερφέ. Είσαι ένας θρύλος και τόσο αγαπημένος. Θα συνεχίσουμε να ερχόμαστε εδώ και ξέρουμε ότι θα το κάνεις κι εσύ

Το ειδησεογραφικό δίκτυο Hawaii News Now έκανε λόγο για την πρώτη θανατηφόρα επίθεση καρχαρία στα νερά της Χαβάης το 2023.

Οι αρχές έκλεισαν την παραλία Πάια Μπέι, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, ενώ τοποθέτησαν προειδοποιητικές πινακίδες ενημερώνοντας για την παρουσία καρχαριών.

Ο 39χρονος Jason Carter, σύμφωνα με το προφίλ του στο Facebook, εργαζόταν στο παρελθόν σε καταφύγια σκι στο Όρεγκον.

Μετά τον τραγικό θάνατό του, αρκετοί ήταν οι φίλοι του που τον αποχαιρέτησαν με συγκλονιστικά μηνύματα στα social media.

«Σε αγαπώ αδερφέ. Είσαι ένας θρύλος και τόσο αγαπημένος. Θα συνεχίσουμε να ερχόμαστε εδώ και ξέρουμε ότι θα το κάνεις κι εσύ» έγραψε ένας από τους φίλους του.

«Ένας ακόμα εκπληκτικός φίλος και εκπληκτικός άνθρωπος έφυγε. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε», ανέφερε άλλος φίλος του στα social media, αποτίνοντας φόρο τιμής στον Jason Carter.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024