Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονιστικό βίντεο - Καρέ καρέ η στιγμή που καρχαρίας επιτέθηκε σε 20χρονο

Συγκλονιστικό βίντεο – Καρέ καρέ η στιγμή που καρχαρίας επιτέθηκε σε 20χρονο

«Τράβηξα αυτό το βίντεο γιατί ηθελα να πω αντίο», ανέφερε ο 20χρονος

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει έναν 20χρονο κολυμβητή λίγα δευτερόλεπτα μετά από επίθεση που δέχθηκε από καρχαρία στα ανοιχτά των ακτών του Κουίνσλαντ, στην Αυστραλία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, ο καρχαρίας τραυμάτισε τον φοιτητή στο πόδι του καθώς κολυμπούσε, ξεσκίζοντάς το, και στο βίντεο φαίνεται η θάλασσα να γίνεται κόκκινη γύρω από τον Mariotti, καθώς ούρλιαζε και χτυπιόταν για να επιστρέψει στην επιφάνεια.

Πώς γλίτωσε από τα σαγόνια του καρχαρία

Ο 20χρονος Ιταλός φοιτητής μπόρεσε να γλιτώσει μόνο αφού ο φίλος του και εκπαιδευτής καταδύσεων, Tommaso Agosti, τον έσυρε γρήγορα στην ακτή και προσπάθησε να τον ηρεμήσει, ενώ σταμάτησε την αιμορραγία μέχρι να φτάσει η βοήθεια.

Ο Mariotti μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο μετά από αρκετές προσπάθειες οι γιατροί δεν μπόρεσαν να σώσουν το πόδι του και αναγκάστηκαν να το ακρωτηριάσουν κάτω από το γόνατο.

H ανάρτηση του 20χρονου μετά το ατύχημα

Τι ανέφερε ο φοιτητής από το νοσοκομείο

Παρά το τραγικό ατύχημα που του κόστισε το πόδι του, ο φοιτητής παραμένει ευδιάθετος και με ανάρτησή του στο Instagram δήλωσε στους φίλους και την οικογένεια του, την ευγνωμοσύνη του, αφού κατάφερε να διαφύγει από βέβαιο θάνατο.

«Τράβηξα αυτό το βίντεο λίγες στιγμές μετά το τελευταίο δάγκωμα. Ήθελα να πω αντίο, δεν πίστευα ποτέ ότι θα επιβιώσω από αυτό το τέρας», έγραψε ο Mariotti τις ώρες μετά την επίθεση.

Συνέχισε λέγοντας ότι «Έχασα τόσο πολύ αίμα και το πόδι μου – δεν ξέρω αν θα το κόψουν όλο ή αν θα μείνει στη μέση, αλλά δεν έχει σημασία τώρα», ενώ πρόσθεσε ότι «Είστε οι ήρωές μου, μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω με τα μηνύματα και τις κλήσεις σας, το μόνο μου όνειρο είναι να σας ξαναδώ. Συγγνώμη αν δεν μπορώ να σας απαντήσω, αλλά είμαι πολύ κουρασμένη και πονάει το κεφάλι μου».

Σημειώνεται ότι ο Mariotti έχει μπροστά του μία δύσκολη πορεία ανάρρωσης, αφού έχει υποβληθεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ μετά τον ακρωτηριασμό προγραμματίζονται πρόσθετες επεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση των πιθανοτήτων αποκατάστασής του.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024