Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Ακαριαίος ο θάνατος του αστυνομικού - Πήγε να τους χωρίσει και τον σκότωσε με το μαχαίρι

Θεσσαλονίκη: Ακαριαίος ο θάνατος του αστυνομικού – Πήγε να τους χωρίσει και τον σκότωσε με το μαχαίρι

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε δίπλα στην Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Σοκάρει η άγρια δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού σε μπαρ της Θεσσαλονίκης. Μια μαχαιριά που δέχθηκε από 44χρονο μεθυσμένο Νορβηγό ήταν αρκετή για να χάσει τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, τραύμα στην αριστερή τραχηλική χώρα φέρεται να διαπίστωσε ο ιατροδικαστής στο πτώμα του 32χρονου αστυνομικού που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα, όταν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 44χρονο, Νορβηγό υπήκοο, μέσα σε μπαρ, επί της οδού Κατσιμίδη, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος του 32χρονου ήταν ακαριαίος.

Όπως προκύπτει από νεότερες πληροφορίες, ο αστυνομικός υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., τους λεγόμενους «Αδιάφθορους». Βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στο μπαρ όπου διασκέδαζε μαζί με τον κουμπάρο του. Από μαρτυρίες θαμώνων του μαγαζιού φαίνεται να προκύπτει ότι ο 44χρονος δράστης διαπληκτίστηκε αρχικά με τον κουμπάρο του αστυνομικού, τον οποίο χτύπησε στο πόδι. Τότε επιχείρησε να μεσολαβήσει ο αστυνομικός αλλά δέχθηκε την θανατηφόρα επίθεση με μαχαίρι από τον 44χρονο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης βρισκόταν σε κατάσταση μέθης έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Ειδοποιήθηκαν άμεσα αστυνομικοί που βρίσκονταν σε παρακείμενη οικοδομή, όπου είναι η έδρα των ΜΑΤ, και συνέλαβαν τον δράστη.

«Έχει αρχίσει προανάκριση»

«Να ξεμεθύσει» ο 44χρονος Νορβηγός που μαχαίρωσε θανάσιμα έναν 32χρονο αστυνομικό και τραυμάτισε ακόμα έναν 30χρονο περιμένουν οι Αρχές προκειμένου να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για το αιματηρό περιστατικό.

Μιλώντας στο Mega για το περιστατικό ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε πως ο 44χρονος δράστης έχει συλληφθεί και «έχει αρχίσει μία προανάκριση».

Αναφορικά με το τραγικό συμβάν ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε πως ο 32χρονος αστυνομικός προσπάθησε να «κατασβέσει την κατάσταση» ανάμεσα στον 44χρονο Νορβηγό και τον 30χρονο κουμπάρο του αστυνομικού. «Ο Νορβηγός ήταν πολύ εριστικός, προκαλούσε πολλά προβλήματα, έχυνε ποτά, φώναζε. Τσακώθηκε με συγγενή του θύματος και ο αστυνομικός πήγε να τους χωρίσει. Το αποτέλεσμα ήταν να βγάλει ο Νορβηγός ένα μαχαίρι και να σφάξει τον αστυνομικό μέσα στο μπαρ. Περιμένουμε να ξεμεθύσει και λίγο για να βγάλουμε μερικά πράγματα», τόνισε ο κ. Μπαλάσκας.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024