Νεκρός έπεσε ένας 32χρονος αστυνομικός μετά από συμπλοκή με 44χρονο σε μπαρ της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το συμβάν σημειώθηκε σε μπαρ επί της οδού Κατσιμίδη στη Θεσσαλονίκη, όπου ο 32χρονος αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας, διασκέδαζε ως πελάτης.
Στο συγκεκριμένο μπαρ βρισκόταν και ένας 44χρονος, νορβηγικής καταγωγής, ο οποίος δημιουργούσε προβλήματα στο κατάστημα.
Ο 32χρονος επενέβη να τον σταματήσει και σε διαπληκτισμό που είχαν, ο 44χρονος έβγαλε μαχαίρι, τραυματίζοντας θανάσιμα τον αστυνομικό.
Ο 44χρονος αλλοδαπός συνελήφθη.
Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τις 04:00, ο 44χρονος διαπληκτίστηκε με τον κουμπάρο του αστυνομικού.
Ο 32χρονος αστυνομικός επενέβη για να προστατεύσει τον κουμπάρο του και δέχθηκε δυο μαχαιριές, στην πλάτη και στην κοιλιακή χώρα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).