Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σίτι συμφώνησε με το μεγάλο αστέρι της Ρίβερ Πλέιτ για 25 εκατ. ευρώ

Η Σίτι συμφώνησε με το μεγάλο αστέρι της Ρίβερ Πλέιτ για 25 εκατ. ευρώ

Η Μάντσεστερ Σίτι όπως όλα δείχνουν κατάφερε να κάνει δικό της, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αργεντινής, τον Κλαούντιο Ετσεβέρι της Ρίβερ Πλέιτ.

Η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Ρίβερ Πλέιτ για την αγορά του 17χρονου Κλαούντιο Ετσεβέρι.

Ο νεαρός Αργεντίνος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, της Αργεντινής και ολόκληρου του πλανήτη και στη χώρα του έχει το προσωνύμιο «el diablito» (μικρός διάβολος).

Με ένα deal παρόμοιο με αυτό που είχε αποκτήσει τον Χουλιάν Άλβαρεζ πριν από δύο χρόνια η Σίτι κατάφερε να περάσει στον ανταγωνισμό τη Μπαρτσελόνα και να αποκτήσει τον Ετσεβέρι, βγάζοντας από τα ταμεία της ένα ποσό 25 εκατ. ευρώ.

Η συμφωνία μεταξύ της Ρίβερ Πλέιτ και της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρει πως ο 17χρονος θα παραμείνει δανεικός στους «εκατομμυριούχους» μέχρι το 2025 και έχοντας συμπληρώσει τα 18 του χρόνια θα ενταχθεί στην ομάδα του Γκουαρντιόλα.

Ο Ετσεβέρι έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ Κ17, οπού με την Αργεντινή κατέλαβε την 5η θέση και ψηφίστηκε 3ος καλύτερος παίκτης του τουρνουά, βάζοντας 5 γκολ στην πορεία της «Αλμπισελέστε».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024