Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πονοκέφαλος» για Ποτσετίνο - Πολλά τα προβλήματα για την Τσέλσι

«Πονοκέφαλος» για Ποτσετίνο – Πολλά τα προβλήματα για την Τσέλσι

Οι «μπλε» προετοιμάζονταν ήδη για το «μικρό» ντέρμπι του Λονδίνου χωρίς δύο από τους τρεις καλύτερους σκόρερ τους, καθώς οι Ραχίμ Στέρλινγκ και Κόουλ Πάλμερ είναι τιμωρημένοι

Χωρίς τον Αργεντινό Έντσο Φερνάντες θα παραταχθεί η Τσέλσι στην σημερινή (27/12) αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη «συμπολίτισσα» Κρίσταλ Πάλας, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Μόισες Καϊσέδο από τον Ισημερινό, όπως δήλωσε ο προπονητής του λονδρέζικου συλλόγου, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Οι «μπλε» προετοιμάζονταν ήδη για το «μικρό» ντέρμπι του Λονδίνου χωρίς δύο από τους τρεις καλύτερους σκόρερ τους, καθώς οι Ραχίμ Στέρλινγκ και Κόουλ Πάλμερ είναι τιμωρημένοι. Όμως, μολονότι ο Φερνάντες αναρρώνει από κήλη, ο Καϊσέδο είναι άρρωστος και εννέα παίκτες είναι τραυματίες, με αποτέλεσμα ο Ποτσετίνο να μην έχει στη διάθεσή του 11 ποδοσφαιριστές για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του 2023.

Στον αντίποδα, οι Νόνι Μαντουέκε και Ρομέο Λάβια είναι διαθέσιμοι, καθώς επέστρεψαν από τραυματισμό στην κυριακάτικη ήττα της Τσέλσι από τη Γουλβς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ποτσετίνο για τους τραυματίες

«Ο Έντσο όχι, αλλά ελπίζουμε πως ο Μόι ναι» απάντησε ο Αργεντινός τεχνικός, όταν ρωτήθηκε για τις πιθανότητες που έχουν οι δύο Νοτιοαμερικανοί να παίξουν κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, και συνέχισε: «Ο Μόι ήταν καλύτερα την Κυριακή. Είχε υψηλό πυρετό και γι’ αυτό ήταν σε απομόνωση. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να προπονηθεί λίγο και να είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Πάλας».

Σε ό,τι αφορά τον Λέσλι Ουγκοτσούκβου, ο Ποτσετίνο είπε ότι «θα αξιολογήσουμε την κατάστασή του αύριο, αλλά νομίζω ότι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον ιγνυακό τένοντα ξανά (σ.σ. στο ματς με τη Γουλβς). Είπα στη συνέντευξη Τύπου ότι είναι σημαντικό το πως επανεντάσσουμε τους παίκτες, αλλά αναγκαστήκαμε, λόγω του προβλήματος με τον Μόισες, να χρησιμοποιήσουμε τον Λέσλι».

Οι Μαντουέκε και Μιχαΐλο Μούντρικ αναμένεται να συμπεριληφθούν στην αρχική ενδεκάδα της Τσέλσι κόντρα στους «αετούς», ενώ ο Κρίστοφερ Ενκουνκού ενδέχεται να κάνει την πρώτη εμφάνισή του ως βασικός με την Κρίσταλ Πάλας.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024