
Δύο ντόπερμαν αργοπεθαίνουν εγκαταλελειμμένα σε μπαλκόνι
Κανείς αρμόδιος δεν ανταποκρίνεται στις εκκλήσεις αλλά ούτε στην επώνυμη καταγγελία για δύο σκυλιά που ζουν αποστεωμένα και σε άθλιες συνθήκες παρατημένα σε ένα μπαλκόνι
Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται σοκαριστικές εικόνες και καταγγελίες στα social media για κατοικίδια που ζουν σε άθλιες συνθήκες με τους κηδεμόνες τους να αδιαφορούν και να δείχνουν εγκληματική συμπεριφορά.
Η τελευταία καταγγελία που βλέπει το φως της δημοσιότητας αφορά δύο ντόπερμαν που ζουν υποσιτισμένα και μέσα στη βρωμιά σε ένα διαμέρισμα στο Λόφο Σκουζέ.
Η κατάσταση αυτή σύμφωνα με την καταγγελία διαρκεί εδώ και μήνες. Μάλιστα, το μέλος της Φιλοζωικής Ομάδας που έκανε επωνύμως την καταγγελία στην αστυνομία και το υγειονομικό, λέει με απόγνωση ότι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα μέχρι σήμερα και ζητά τη βοήθεια όλων όσοι μπορούν να βοηθήσουν.
- Είναι «καλά» ή «κακά» τα γεράματα στην Κρήτη; Τι δείχνει έρευνα για την ζωή 178 ηλικιωμένων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Ιστορική έξοδος των «κερασιών» στην Ευρώπη και πρωτάθλημα για την Αρσεναλ
- «Φταίει» το φυτοπλαγκτόν για την έντονη οσμή στα νότια προάστια της Αθήνας; – Οι εξηγήσεις Κολυδά
- Premier League: Πρωταθλήτρια μετά από 22 χρόνια η Άρσεναλ (vid+pic)
- Μισέλ Ομπάμα: «Γνωρίζω πολλούς δισεκατομμυριούχους, δεν είναι ευτυχισμένοι» είπε η εκατομμυριούχος
- «Στη Φενέρμπαχτσε και την επόμενη σεζόν οι Χόρτον-Τάκερ και Μπιμπέροβιτς»

