Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοφία Βόσσου: «Ο Αργυρός όταν μπήκε στο Fame Story, δεν ήταν καλός, όλοι γελούσαν»

Σοφία Βόσσου: «Ο Αργυρός όταν μπήκε στο Fame Story, δεν ήταν καλός, όλοι γελούσαν»

Η τραγουδίστρια σχολιάζει τα καλλιτεχνικά δρώμενα και τους νέους συνάδελφους του.

Τη Σοφία Βόσσου συνάντησε η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!». Η αγαπημένη τραγουδίστρια μιλά για τη μουσική και την καριέρα της.

Για την τραπ

«Η τραπ ακούγεται μια χαρά στα αυτιά μου. Μουσικά ο Light μού αρέσει, στιχουργικά διαφωνώ σε κάποια. Αυτό που με ενόχλησε ήταν ότι αυτό που είπε παλιομοδίτικο και απολίθωμα, θα έπρεπε να ξέρει ότι στους χώρους διασκέδασης χορεύεται από τους νέους».

Τα μουσικά talent shows

«Ο Αργυρός όταν μπήκε στο μουσικό σόου, δεν ήταν καλός, όλοι γελούσαν. Όλα αυτά τα χρόνια μελέτησε, σπούδασε, ήταν το μεράκι του και έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Μια δεκαετία μετά έγινε αυτό που έγινε, είχε υπομονή και επιμονή. Για όσους λένε ότι ο Αργυρός πατάει στη φωνή του Ρέμου, και ο Αντώνης Ρέμος μελέτησε τον Πάριο. Δεν υπάρχει παρθενογένεση, κάπου πατάμε».

»Τη Δέσποινα Βανδή, όταν εμφανιζόμασταν μαζί, την έβγαζαν στην αρχή του προγράμματος που δεν υπήρχε ψυχή στο μαγαζί. Μου έλεγε ‘τι θα κάνω’ και την έβγαζα, έκανα τα φωνητικά και έλεγα σε όλους ‘αυτό το όνομα θα γράψει ιστορία’. Αυτοί που λένε ότι η Βανδή δε δικαιούται να ντύνεται έτσι στην σκηνή, νομίζουν ότι ζούμε στον μεσαίωνα; Τι κατιναριό και παρακμιακή ‘αυλή’ είναι αυτή που μιλάει για το πώς θα ντύνεται; Ο καλλιτέχνης δεν έχει ηλικία. Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια».

Η καριέρα της

«Όταν με βλέπω στην σκηνή της Eurovision είναι σαν να παρακολουθώ ένα…μουλαράκι. Ήμουν τόσο στοχοπροσηλωμένη, που είχα πει στον εαυτό μου πως και να γκρεμιστεί το πάτωμα θα συνεχίσω να τραγουδάω. Είχε έρθει από μόνο του να κάνω καριέρα εκτός Ελλάδας. Μόλις τελείωσε η ‘Άνοιξη’, είχαν ζητήσει να πάω στη Γαλλία, μου το έκρυψαν και το έμαθα έναν χρόνο μετά, είχε πετάξει το ‘πουλί’. Πληγώθηκα πολύ. Με πληγώνει όταν παρεμβαίνουν στις ζωές των ανθρώπων».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024