Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεονώρα Μελέτη για Σοφία Βόσσου: «Δεν περίμενα να το πει αυτό, είναι όλο λάθος»

Ελεονώρα Μελέτη για Σοφία Βόσσου: «Δεν περίμενα να το πει αυτό, είναι όλο λάθος»

Η Ελεονώρα Μελέτη διαφώνησε με τις θέσεις της Σοφίας Βόσσου για τον ρόλο της μητρότητας.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η Σοφία Βόσσου στην Αθηναϊδα Νέγκα προβλήθηκε στον «αέρα» του «Mega Καλημέρα». Ορισμένες ατάκες όμως που είπε η γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου, δεν άρεσαν καθόλου στην Ελεονώρα Μελέτη.

Βασικά, ο ρόλος της μαμάς δεν είναι αυτός. Δεν είναι ούτε να επενδύσει τα όνειρά της που δεν έκανε στο παιδί της, ούτε να πληρώνει το παιδί τα σπασμένα της σχέσης της μητέρας της με τον άντρα της

«Δεν ήμουν ποτέ μαμά και δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο ρόλος. Και δεν τον πιστεύω κιόλας. Εγώ πιστεύω ότι είναι στη φύση του ανθρώπου, των ζώων, να φέρνουν μια καινούργια ζωή… Βλέπεις τα ζωάκια τι ωραία… Το πάει η γάτα μέχρι έξι μηνών και το αφήνει στην ησυχία του», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Βόσσου και η Ελεονώρα Μελέτη αντέδρασε στον αέρα της εκπομπής.

«Αυτά είναι λάθος, σαν πεποιθήσεις για το ρόλο της μητρότητας»

«Ρε παιδιά, προβληματίστηκα λίγο με τη Σοφία, δεν περίμενα να το πει αυτό το πράγμα για το ρόλο της μαμάς. Βασικά, ο ρόλος της μαμάς δεν είναι αυτός. Δεν είναι ούτε να επενδύσει τα όνειρά της που δεν έκανε στο παιδί της, ούτε να πληρώνει το παιδί τα σπασμένα της σχέσης της μητέρας της με τον άντρα της.

Αυτά είναι λάθος, σαν πεποιθήσεις για το ρόλο της μητρότητας. Από την άλλη όμως είμαστε και άνθρωποι. Το να φέρνουμε ένα παιδί και να φερόμαστε σαν τις γάτες, που στους δύο μήνες έχει αφήσει το γατάκι της στο έλεος του κυρίου, δεν γίνεται», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και στη συνέχεια το λόγο πήραν οι συνεργάτες της.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024