Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Ξεκίνησε την μουσική της πορεία δουλεύοντας σε μικρά μαγαζιά στην Αθήνα.

Οι φωτογραφίες από την παιδική μας ηλικία ξυπνούν γλυκές αναμνήσεις που ίσως να τις έχουμε ξεχάσει με το πέρασμα του χρόνου. Το όμορφο κοριτσάκι που απεικονίζεται στην φωτογραφία σε μικρή ηλικία, μεγάλωσε και έγινε μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες τραγουδίστριες.

Έχει λάβει μέρος στην Eurovision, και στο  «The Voice of Greece». Έχει συνεργαζεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως τον Νίκο Οικονομόπουλο. Οι εμφανίσεις της στο πλευρό του γίνονται sold out.

Πρόκειται για την Ανδρομάχη Δημητροπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1994 στο Ζίγκεν της Γερμανίας. Σε ηλικία 10 ετών μετακόμισε με την οικογένειά της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Λεχαινά Ηλείας.

Πηγή: Instagram/andromache_dim

Η μουσική της καριέρα ξεκίνησε δουλεύοντας σε μικρά μαγαζιά της Αθήνας, ενώ το 2015 έλαβε μέρος στη δεύτερη σεζόν του «The Voice of Greece». Η Ανδρομάχη βρισκόταν στην ομάδα του Μιχάλη Stavento και η συμμετοχή της στο show ολοκληρώθηκε στο 2ο live.

Από το 2015 έως και το 2017 συνεργάστηκε με τον Νίκο Βέρτη και στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα, όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Η συμμετοχή της στην Eurovision

Στις 9 Μαρτίου 2022, ανακοινώθηκε ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2022, με το τραγούδι «Ελα». Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου λίγο πριν τον δεύτερο ημιτελικό, είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι: «Νιώθω έτοιμη. Περιμένουμε πως και πως αυτήν την στιγμή. Προετοιμαζόμαστε πολύ καιρό και έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά. Χαίρομαι που επιτέλους έφτασε η στιγμή που θα δείξουμε στον κόσμο αυτό που ετοιμάζουμε. Μετά από αυτό, οι στόχοι μου είναι να κυκλοφορήσω πάρα πολλά τραγούδια, ένα άλμπουμ ολοκληρωμένο και πολλές live εμφανίσεις».

Το δισκογραφικό της ντεμπούτο έγινε το 2017, όπου κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο «Το Φεγγάρι».

Θύμα revenge porn

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου τον Φεβρουάριο του 2022, η Ανδρομάχη είχε αποκαλύψει ότι σε ηλικία 15 ετών είχε πέσει θύμα revenge porn με φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές να κυκλοφορούν σε κινητά.

«Ένα πρόβλημα τέτοιο μεγαλοποιείται πάρα πολύ όταν ένα παιδί δεν μπορεί να μιλήσει στους γονείς του. Έγινε στα 15. Κάποιες φωτογραφίες με το αγόρι μου βρέθηκαν παντού», είχε εξομολογηθεί τότε.

Στη συνέχεια είχε πει: «Ήταν πολύ σκοτεινή περίοδος στη ζωή μου. Είναι ο μόνος λόγος που μιλάω. Δεν μπορείς να το διαχειριστείς μόνος σου, όλος ο κόσμος σε δείχνει με το δάχτυλο. Οι γονείς πρέπει να είναι κοντά στα παιδιά τους. Αρχικά έμαθα ότι κυκλοφορούν στα κινητά. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η αδελφή μου ήταν πολύ μικρή για να της φορτώσω τέτοιο βάρος.

Είπα δεν θα το πω στη μαμά, στον μπαμπά, θα το πω στις φίλες μου. Όταν μαθεύτηκε όλο αυτό, η παρέα μου ντρεπόταν για μένα. Κόσμος έπιανε τους γονείς τους και τους έλεγαν να “μην κάνουν παρέα με αυτό το κορίτσι γιατί έκανε αυτό”. Μόνο μία φίλη μου ήταν δίπλα μου. Θυμάμαι να περνάω από καφετέριες και να κρύβονται επειδή είχαν κανονίσει χωρίς εμένα», πρόσθεσε.

Σε σχέση με γνωστό τραγουδιστή

Κάτι πολύ ωραίο συμβαίνει στην προσωπική ζωή της Ανδρομάχης Δημητροπούλου και του Γιώργου Λιβάνη με τους δύο τραγουδιστές μετά τη συνεργασία τους και τις κοινέs, καλοκαιρινές εμφανίσεις τους να έχουν έρθουν πολύ κοντά.

Οι φήμες κάνουν λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, που κρατάει από το καλοκαίρι του 2023 και συνεχίζει μαζί. Η ίδια στην αρχή είχε αναφερθεί σε δηλώσεις της γενικότερα στο κομμάτι του έρωτα και σε συνέχεια σε ότι αφορά τη δική της προσωπική ζωή, τα άφησε όλα ανοιχτά, αφού δε διέψευσε, ούτε επιβεβαίωσε τη σχέση της με το Γιώργο Λιβάνη.

Η κοινή φωτογραφία του ζευγαριού.

Στην πορεία όμως, δεν μπόρεσε να κρύψει τον έρωτά της και δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία μαζί με τον Γιώργο Λιβάνη. Ο αγαπημένος της ήταν στο πλευρό της και στα γενέθλιά της 12 Οκτωβρίου.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024