Ο Έλληνας τεχνικός «πλήρωσε» το μάρμαρο για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα τα οποία έχουν φέρει την ομάδα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με οκτώ βαθμούς.
Ο Στάικος έκατσε στον πάγκο της ομάδας των Ιωαννίνων για 49 παιχνίδια, ενώ είχε κάνει ντεμπούτο στις 21 Αυγούστου 2022 κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου ο ΠΑΣ ηττήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-0.
Οσον αφορά στους πιθανούς αντικαταστάτες του Θανάση Στάικου, σε περίοπτη θέση στη λίστα της ηπειρώτικης ομάδας βρίσκονται οι Σάββας Παντελίδης και Μιχάλης Γρηγορίου. Η τελική απόφαση θα παρθεί τις επόμενες ώρες και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει η σχετική ανακοίνωση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της, κ. Θανάση Στάικο.
Ο κ. Στάικος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Ιούνιο του 2022 και υπό την καθοδήγηση του ο ΠΑΣ Γιάννινα τερμάτισε στην 9η θέση της βαθμολογίας της Super League, ενώ την σεζόν 2021-22 συνέδεσε το όνομα του με την καταπληκτική πορεία και την είσοδο της ομάδας στα Playoffs.
Η ομάδα μας τρέφει απεριόριστο σεβασμό στον Θανάση Στάικο, ως άνθρωπο και ως προπονητή και οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την προσφορά του και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.