Μια εμφάνιση που ικανοποίησε τον Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης τόνισε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να αντιμετώπισε μια ομάδα με κλειστή άμυνα, αλλά έπαιξε τέλεια και κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης.
Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Πορτογάλος τεχνικός από την εμφάνιση του Ολυμπιακού.
«Είναι πολύ σημαντικοί οι βαθμοί που πήραμε, πλέον το μυαλό μας είναι στον Ατρόμητο», πρόσθεσε.
Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Κάρλος Καρβαλιάλ:
«Περίμενα ότι θα παίξουμε κόντρα σε μια καλά οργανωμένη και κλειστή ομάδα. Παίξαμε τέλεια με ταχύτητα και όταν παίζεις κόντρα σε μια κλειστή άμυνα δεν μπορείς να αναπτύξεις ταχύτητα και εμείς το καταφέραμε».
Για τον Ελ Αραμπί: «Όλοι οι παίκτες βοήθησαν πολύ την ομάδα να ανέβει. Όλοι θέλουν να κερδίζουν και είναι εδώ για να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό».
Και ολοκλήρωσε: «Είναι πολύ σημαντικοί οι βαθμοί που πήραμε και όλοι όσοι παίρνουμε για να προχωράμε στο πρωτάθλημα. Πλέον το μυαλό μας είναι στον Ατρόμητο και στην προετοιμασία που θα κάνουμε για αυτό το ματς».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.