Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τσαγκαράκης δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι στον Ολυμπιακό

Ο Τσαγκαράκης δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι στον Ολυμπιακό

Ο Θυμιάνης έδιωξε την μπάλα με το χέρι πάνω στη γραμμή της εστίας σε πλασέ του Ελ Αραμπί, αλλά ο διαιτητής δεν καταλόγισε το πεντακάθαρο πέναλτι - Μοίραζε κίτρινες σε παίκτες του Ολυμπιακού ο Τσαγκαράκης

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Πανσερραϊκού με 1-0, κατακτώντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στην μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

Ήταν μια σπουδαία νίκη, ειδικά μετά τις γκέλες του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι (το βράδυ της Κυριακής) και της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, καθώς οι Πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα «στραβοπατήματα» των αντιπάλων τους.

Ο Ελ Αραμπί «καθάρισε» για την ομάδα του λιμανιού στις Σέρρες, πετυχαίνοντας το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, αλλά δεν μπορεί να μην σταθεί κάποιος στη φάση του 88’, που προκάλεσε τις έντονες και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των παικτών του Ολυμπιακού αλλά και του Καρβαλιάλ από τον πάγκο.

Ο διαιτητής Τσαγκαράκης δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων στο 88’, όταν ο Θυμιάνης έδιωξε την μπάλα με το χέρι πάνω στη γραμμή της εστίας του Πανσερραϊκού, σε πλασέ του Ελ Αραμπί.

Ο στράικερ του Ολυμπιακού είχε περάσει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, πλάσαρε και εκατοστά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, ο Θυμιάνης την έδιωξε με το αριστερό του χέρι.

Ο Τσαγκαράκης όμως αντί να δείξει την άσπρη βούλα καταλογίζοντας την παράβαση, έδειξε κόρνερ, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να διαμαρτύρονται έντονα στον ρέφερι για την απόφασή του.

Το αξιοσημείωτο βεβαίως είναι ότι ούτε από το VAR είπαν στον διαιτητή της αναμέτρησης να πάει για να τσεκάρει την φάση και ο Τσαγκαράκης επέμεινε στην αρχική του απόφαση για κόρνερ.

Μια φάση στο φινάλε του παιχνιδιού που ο ρέφερι αδίκησε τους Πειραιώτες.

Τέσσερις κίτρινες σε παίκτες του Ολυμπιακού αλλά μία σε παίκτη των γηπεδούχων

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι οι κίτρινες κάρτες που έδωσε ο Τσαγκαράκης στους παίκτες του Ολυμπιακού, προκάλεσαν τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ομάδας του Πειραιά στον πάγκο και ειδικά αυτή που έδωσε ο διαιτητής στον Ντόι, στο δωδέκατο μόλις λεπτό της αναμέτρησης, δηλαδή στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Είναι ενδεικτικό ότι ο Τσαγκαράκης έδειξε τέσσερις κίτρινες κάρτες σε παίκτες του Ολυμπιακού (Ντόι, Φορτούνης, Μπιανκόν και Έσε) και μόλις μία σε παίκτη του Πανσερραϊκού (Στάικος).

Είναι σημαντικό λοιπόν να επισημανθεί ότι κίτρινη κάρτα είδαν και οι δύο στόπερ των Πειραιωτών και ο αμυντικός του χαφ κι αυτό λέει πολλά, σ’ ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός κυριάρχησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024