Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Επιστροφή Βέρμπιτς αλλά και προβλήματα εν όψει Βόλου

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Βέρμπιτς αλλά και προβλήματα εν όψει Βόλου

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση στο Βόλο, με τον Βέρμπιτς να επιστρέφει στις προπονήσεις.

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του την ήττα στο Περιστέρι (3-2) από τον Ατρόμητο και πλέον στρέφει το βλέμμα του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Βόλο για την 15η αγωνιστική της Super League.

Oι Πράσινοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, έχοντας να αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα, καθώς οι Αϊτόρ, Βαγιαννίδη, Τσέριν και Χουάνκαρ δεν είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν την αποστολή.

Και οι τέσσερεις ακολούθησαν θεραπεία, με τους Αϊτόρ και Τσέριν να αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις στο δικέφαλο και τη γάμπα αντίστοιχα. Βαγιαννίδης και Χουάνκαρ αποχώρησαν τραυματίες από το ματς στο Περιστέρι και η συμμετοχή τους στον αγώνα κόντρα στο Βόλο θεωρείται πολύ δύσκολη.

Στα θετικά για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είναι η επιστροφή του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς ο οποίος επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης με τον Σλοβένο εξτρέμ να αναρρώνει και να τίθεται στη διάθεση του.

Το δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού:

«Σε δύο γκρουπ πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα στο Περιστέρι ακολούθησαν αποθεραπεία, εξαιρουμένων των τραυματιών Βαγιαννίδη, Χουάνκαρ, οι οποίοι έκαναν θεραπεία.

Οι υπόλοιποι, συμπεριλαμβανομένου και του Βέρμπιτς που ανάρρωσε, ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Θεραπεία έκαναν οι Τσέριν, Αϊτόρ, Τζούριτσιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024