Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η φωτογραφία - έκπληξη της Σάκκαρη και οι πιθανές προσθήκες στο τιμ (pics+vids)

Η φωτογραφία – έκπληξη της Σάκκαρη και οι πιθανές προσθήκες στο τιμ (pics+vids)

Η Ελληνίδα τενίστρια φαίνεται πως εμπλούτισε το τιμ της με τον έμπειρο Ισπανό προπονητή, Σέρτζι Μπρουγκουέρα και τον Βέλγο τενίστα, Ζουλιέν Κανίινα.

Δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας για τη Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια να προπονείται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club, με στόχο να παρουσιαστεί έτοιμη στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η 28χρονη τενίστρια, όπως είχατε ενημερωθεί από in.gr, δουλεύει τόσο στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ακολουθώντας τις οδηγίες που της δίνει ο γυμναστής της, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, όσο και στο κομμάτι του τένις, έχοντας δίπλα της τον προπονητής της, Τόμι Χιλ, με τον οποίο συνεργάζεται από το 2019, έχοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Δύο άνθρωποι που βρίσκονται σταθερά τα τελευταία χρόνια στο πλευρό της Σάκκαρη και έχουν βοηθήσει τα μέγιστα στην αγωνιστική «εκτόξευση» της συμπατριώτισσάς μας, η οποία πλέον χαρακτηρίζεται δίκαια ως μία από τις καλύτερες τενίστριες στον κόσμο.

Όμως, όπως φαίνεται κατά τη διάρκεια της off season η Μαρία εμπλούτισε την ομάδα της με τον Βέλγο τενίστα Ζουλιέν Κανίινα και τον προπονητή, Σέρτζι Μπρουγκουέρα.

To who is who του Μπρουγκουέρα

Ο Ισπανός υπήρξε σπουδαίος τενίστας. Αγωνίστηκε από το 1988 έως το 2002 και έφτασε μέχρι το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης (1/8/1994), έχοντας 447 νίκες (447-271) και 14 τίτλους, οι δύο εκ των οποίων ήταν στο Ρολάν Γκαρός και μάλιστα back to back: 1993 και 1994. Επίσης, είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996, που είχαν γίνει στην Ατλάντα των ΗΠΑ (σ.σ ηττήθηκε στον τελικό με 3-0 από τον Αγκάσι).

Ως προπονητής έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τον Γάλλο Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά και τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ενώ πέρσι ήταν στο πλευρό του Αρθουρ Φιλς, ο οποίος μάλιστα αναδείχθηκε από την ATP ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος για το 2023. Μια συνεργασία στην οποία είχε κυρίως το ρόλο του advisor. Ο Σέρτζι Μπρουγκουέρα υπήρξε επίσης captain της εθνικής ομάδας της Ισπανίας στο Davis Cup το 2018, με τον Ιβηρα να βρίσκεται ενεργά στον χώρο του τένις για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Πιθανότατα ο Σέρτζι Μπρουγκουέρα, εάν ενσωματωθεί στο προπονητικό τιμ της Μαρίας Σάκκαρη, θα έχει τον ρόλο του advisor, όπως είχε για κάποιο διάστημα την περσινή σεζόν ο Μαρκ Φιλιππούσης.

Το backround του Ζουλιέν Κανίινα

Ο Βέλγος τενίστας έχει γεννηθεί στις 4 Ιουνίου του 1994 και έχει ως career high το Νο. 239 της παγκόσμιας κατάταξης (30/10/2017). Στην καριέρα του έχει παίξει κυρίως σε τουρνουά Futures (σ.σ κατώτερο επίπεδο), ενώ έχει να αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο από τις 6/12/2021 και το ματς με τον Μιγκέλ Νταμάς για το Challenger της Μάια (Πορτογαλία).

Υπήρξε Νο. 17 στα ITF ενώ είχε αγωνιστεί και στο Davis Cup με την εθνική ομάδα του Βελγίου. Πρόκειται πιθανότατα για τον νέο hit partner της Σάκκαρη, με τον Ζουλιέν Κανίινα να παίρνει ουσιαστικά τον ρόλο του Γιάννη Στεργίου.

Η ομαδική φωτογραφία

Η Μαρία Σάκκαρη μέσω της ανάρτησης που έκανε πριν από λίγες ώρες στα social media γνωστοποίησε ουσιαστικά την παρουσία των Σέρτζι Μπρουγκουέρα και Ζουλιέν Κανίινα στο προπονητικό της τιμ. Η Ελληνίδα τενίστρια ανέβασε μια ομαδική φωτογραφία από το ΤΑΤΟΪ Club και τη συνόδευσε με την παρακάτω φράση: «Top team, top pre season».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η συμπατριώτισσά μας στο Instagram διακρίνεται επίσης ο φυσιοθεραπευτής, Μαρκ Μποάντα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Υπενθυμίζουμε ότι το επόμενο διάστημα η 28χρονη τενίστρια θα ολοκληρώσει την Εν Ελλάδι προετοιμασία της και θα ταξιδέψει στην Αυστραλία, αρχικά για να λάβει μέρος στο United Cup και στη συνέχεια στο Αυστραλιανό Οπεν: Το πρώτο Grand Slam του 2024.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024