Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα Καρβαλιάλ για Σέρρες

Το μήνυμα Καρβαλιάλ για Σέρρες

Ο Καρβαλιάλ ζήτησε από τους «ερυθρόλευκους» να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στο αμυντικό σκέλος του παιχνιδιού, εστιάζοντας στις βοήθειες που πρέπει να δίνουν οι μεσοεπιθετικοί στους μπακ.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται αύριο το απόγευμα με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, σ’ ένα παιχνίδι που η νίκη είναι «μονόδρομος» για την ομάδα του λιμανιού.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» δεν θα είναι εύκολη απέναντι στους νεοφώτιστους, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που έχει προηγηθεί ευρωπαϊκό παιχνίδι την περασμένη Πέμπτη.

Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο απώλειας βαθμών για τους φιλοξενούμενους κι αυτό το ξέρουν καλά Καρβαλιάλ και παίκτες της ομάδας του λιμανιού.

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των πειραιωτών με νίκη στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Τόπολα και θέλει φυσικά ανάλογη συνέχεια.

Ο Πορτογάλος κόουτς είδε με ικανοποίηση την επιθετική γραμμή της ομάδας του να κάνει την δουλειά της και μάλιστα με το παραπάνω, καθώς Φορτούνης, Ποντένσε και Ελ Κααμπί έκαναν πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στους Σέρβους.

Ο Ολυμπιακός σκόραρε πέντε γκολ στο τελευταίο παιχνίδι στον όμιλο του φετινού Γιουρόπα Λιγκ και αυτό ήταν ένα θετικό μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να περιμένει κάτι καλύτερο ο νέος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, σε ότι αφορά το σκοράρισμα.

Η επιμονή στην σωστή αμυντική λειτουργία

Αυτό πάντως που θέλει να δει ο Καρβαλιάλ στο αυριανό παιχνίδι στις Σέρρες, είναι καλή αμυντική λειτουργία από την ομάδα του, ένα στοιχείο στο οποίο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα ο Πορτογάλος προπονητής από την πρώτη μέρα που πάτησε στο Ρέντη.

Ο Καρβαλιάλ ζήτησε από τους «ερυθρόλευκους» να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στο συγκεκριμένο σκέλος του παιχνιδιού, εστιάζοντας στις βοήθειες που πρέπει να δίνουν οι μεσοεπιθετικοί στους μπακ.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά επισήμανε πολλές φορές στις δύο τελευταίες προπονήσεις τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να πιέζει η επιθετική τριάδα, για να οδηγήσει στο λάθος τους γηπεδούχους.

Κι εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού επισήμανε στους παίκτες του, αμέσως μετά το παιχνίδι με την Τόπολα, τα λάθη που έγιναν και τα οποία δεν πρέπει να επαναλάβουν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Καρβαλιάλ επιμένει λοιπόν στο αμυντικό σκέλος του παιχνιδιού, ρίχνοντας το βάρος στα σωστά μαρκαρίσματα και στις γρήγορες επιστροφές στα μετόπισθεν, ζητώντας αλληλοκάλυψη και βοήθειες από τους μεσοεπιθετικούς.

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024