Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Το ματς – κλειδί στην Τρίπολη

ΠΑΟΚ: Το ματς – κλειδί στην Τρίπολη

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μπροστά σε ένα απαιτητικό ματς. Ο Αστέρας θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Και προ των πυλών έχουμε ένα κομβικό παιχνίδι…

Στην Τούμπα προσπαθούν να το κρύψουν όσο μπορούν αλλά δύσκολα το καταφέρνουν. Τι ακριβώς; Πως στις συζητήσεις λένε το «πάμε για τον τίτλο». Ναι, το ευρύ κοινό έχει κυρίως στο μυαλό ότι το πάλαι ποτέ ΠΟΚ διεκδικεί τα πρωτεία, ωστόσο ο Λουτσέσκου σχεδιάζει να φτάσει ξανά ψηλά με τον ΠΑΟΚ. Η Ευρώπη, ναι, ασφαλώς και γεμίζει με χαρά τους φίλους του Δικεφάλου, αλλά ένας τίτλος πρωταθλήματος θα είναι αυτό που ορίζεται ως «κάτι το ξεχωριστό».

Πού βρίσκεται ο ΠΑΟΚ λίγες ημέρες μετά το φινάλε μιας εντυπωσιακής πορείας στο Κόνφερενς Λιγκ και στη φάση των ομίλων; Όχι ακριβώς στα …σύννεφα, αν και ορισμένοι αρέσκονται να κάνουν τέτοια ταξίδια. Το μυαλό, όμως, πρέπει να πάει κατ’ ευθείαν στο ματς που έρχεται το απόγευμα της Κυριακής και υποχρεώνει τον ΠΑΟΚ να μεταβεί στην Τρίπολη.

Ένα ραντεβού από τα πλέον δύσκολα στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Και για τους Ασπρόμαυρους, ακόμη δυσκολότερο, με βάση τα όσα συμβαίνουν οσάκις πηγαίνει στην Πελοπόννησο. Είναι χαρακτηριστικό πως σε 22 αναμετρήσεις στην Τρίπολη σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ο ΠΑΟΚ έχει έξι νίκες έναντι 11 των Αρκάδων. Αρα, πρέπει να ιδρώσει ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο μιας ομάδας που έκανε στο τέλος του πρώτου γύρου το «δύο στα δύο» και ανέβηκε στην έκτη θέση, έχοντας σημαδέψει την πέμπτη που «ανήκει» επί του παρόντος στον Αρη. Και ο ΠΑΟΚ; Τρέχει αήττητο σερί οκτώ αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, με συνολικά επτά νίκες. Δείχνει ομάδα σούπερ φορμαρισμένη, είναι αήττητος στα πέντε τελευταία παιχνίδια με τον Αστέρα (3-2-0), αλλά ας σημειωθεί ότι πέρυσι στο αντίστοιχο ματς έφερε 2-2, μολονότι είχε προηγηθεί στο σκορ 2-0. Και τον χειμώνα στην Τρίπολη, όλα έχουν ακόμη υψηλότερο συντελεστή δυσκολίας.

Τι αξίζει να σημειωθεί; Πως ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην αναμέτρηση με δύο σημαντικές απουσίες.

Ο ίσως καλύτερος ποδοσφαιριστής του , με βάση τα γκολ και το πόσο επιδραστικός μοιάζει στο παιχνίδι του, ο Ζίβκοβιτς, τέθηκε νοκ άουτ και στον Λουτσέσκου δεν θα λείψει μόνο ένας μεσοκυνηγός που έχει πετύχει έξι γκολ, αλλά και ένας παίκτης-βαρόμετρο. Το πώς θα …μοντάρει την ενδεκάδα ο Ρουμάνος προπονητής ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί, ενώ εκτός θα είναι και ο Τάισον.

Παίκτης που είναι άσφαιρος στην Ελλάδα, έχει όμως αγωνιστεί στα περισσότερα (11) παιχνίδια της ομάδας και συνεπώς ο προπονητής βασίζεται πάνω του, κυρίως γιατί κάνει με πάσες …καλύτερους τους συμπαίκτες του. Κοντολογίς, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μπροστά σε ένα απαιτητικό ματς. Ο Αστέρας θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Και προ των πυλών έχουμε ένα κομβικό παιχνίδι…

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024