Καιρός: Άνεμοι έως 9 μπορόφ δένουν τα πλοία στα λιμάνια σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο
Ποιες άλλες γραμμές θα είναι κλειστές εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών
Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.
Ισχυροί ανατολικοί βορειοανατολικοί άνεμοι πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου φθάνοντας, σύμφωνα με την ΕΜΥ, κατά τόπους τα 9 μποφόρ, με αποτέλεσμα τα περισσότερα δρομολόγια να παραμένουν ανεκτέλεστα με τα πλοία δεμένα στα λιμάνια.
Ποιες άλλες γραμμές είναι κλειστές
Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Αρκίτσα-Αιδηψός, Βόλος-Σποράδες, Καβάλα-Πρίνος και Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν τις επόμενες ώρες καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων που έχουν προκληθεί εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Τοπικά θυελλώδεις άνεμοι επικράτησαν σήμερα, κυρίως στο Αιγαίο. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr/ΕΑΑ, οι ριπές του ανέμου έφτασαν τα 126 χλμ/ώρα στην Παξιμάδα Καρύστου, ενώ στον πίνακα παρουσιάζονται οι οκτώ μεγαλύτερες ριπές του ανέμου έως τις 18:30 το απόγευμα.
Τα 126 χιλιόμετρα την ώρα έφτασαν οι ριπές ανέμου στην Παξιμάδα Καρύστου
- Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για τον νέο παγκόσμιο δασμό 10%
- Η Ουκρανία έπληξε με drones εργοστάσιο κατασκευής πυραύλων στη Ρωσία, σε απόσταση 1.400 χλμ. από τα σύνορα
- Λίβανος: Τουλάχιστον 12 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα – Θέτουν πλέον σε κίνδυνο την εύθραυστη εκεχειρία
- Παλαιό Φάληρο: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω καθίζησης του οδοστρώματος
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Μπορώ να ζήσω χωρίς να είμαι Αρχιεπίσκοπος
- Learning Resources: Όταν τα παιχνίδια νικούν τους δασμούς Τραμπ
