Καιρός: Άνεμοι έως 9 μπορόφ δένουν τα πλοία στα λιμάνια σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο
Ποιες άλλες γραμμές θα είναι κλειστές εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών
Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.
Ισχυροί ανατολικοί βορειοανατολικοί άνεμοι πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου φθάνοντας, σύμφωνα με την ΕΜΥ, κατά τόπους τα 9 μποφόρ, με αποτέλεσμα τα περισσότερα δρομολόγια να παραμένουν ανεκτέλεστα με τα πλοία δεμένα στα λιμάνια.
Ποιες άλλες γραμμές είναι κλειστές
Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Αρκίτσα-Αιδηψός, Βόλος-Σποράδες, Καβάλα-Πρίνος και Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν τις επόμενες ώρες καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων που έχουν προκληθεί εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Τοπικά θυελλώδεις άνεμοι επικράτησαν σήμερα, κυρίως στο Αιγαίο. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr/ΕΑΑ, οι ριπές του ανέμου έφτασαν τα 126 χλμ/ώρα στην Παξιμάδα Καρύστου, ενώ στον πίνακα παρουσιάζονται οι οκτώ μεγαλύτερες ριπές του ανέμου έως τις 18:30 το απόγευμα.

Τα 126 χιλιόμετρα την ώρα έφτασαν οι ριπές ανέμου στην Παξιμάδα Καρύστου
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη η μητέρα του 5χρονου που πετούσε αντικείμενα από τον 6ο όροφο – Σε φιλικό περιβάλλον μεταφέρεται το παιδί
- Δήμος Σερρών: Αποκομιδή κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων από υδροστόμια σε οκτώ τοπικές κοινότητες
- ΠΟΣΕ ΕΦΚΑ: Πανελλαδική απεργία για το αιματηρό επεισόδιο στον Κεραμεικό
- Ισραήλ: Πανηγυρίζει η Μοσάντ τις νέες επαναστατικές επιχειρησιακές ικανότητες
- Νέος ισχυρός σεισμός στη Σκιάθο – Αισθητός στην Αττική
- Έρχεται… σκούπα στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι
- Γερμανία: Στο χαμηλότερο μεταπολεμικά επίπεδο οι γεννήσεις
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο: Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν για τους πέντε τραυματίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442