Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιστορική Μακάμπι στη Λεωφόρο: Σπουδαίο επίτευγμα για τους Ισραηλινούς!

Ιστορική Μακάμπι στη Λεωφόρο: Σπουδαίο επίτευγμα για τους Ισραηλινούς!

Η Μακάμπι Χάιφα έγραψε ιστορία στη Λεωφόρο, καθώς η νίκη της επί του Παναθηναϊκού ήταν το πρώτο διπλό της σε ευρωπαϊκούς ομίλους

Ο Παναθηναϊκός υπέστη μία οδυνηρή ήττα το βράδυ της Πέμπτης (14/12) από τη Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο με σκορ 2-1 για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι «πράσινοι», έστω και με ισοπαλία, θα περνούσαν στα play offs για τους «16» του Europa Conference League, αλλά δεν κατάφεραν ούτε αυτό με συνέπεια να στρέφουν πλέον αποκλειστικά την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η νίκη-πρόκριση ήταν και ιστορική για τη Μακάμπι Χάιφα, καθώς αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη των Ισραηλινών σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Μετά από 24 ανεπιτυχείς προσπάθειες η Μακάμπι τα κατάφερε στην Ελλάδα πετώντας εκτός Ευρώπης τον Παναθηναϊκό και μετά τις 19 ήττες και 5 ισοπαλίες κατάφερε να πάρει το πρώτο ροζφύλλο αγώνα που ισοδυναμεί με πρόκριση στον ενδιάμεσο γύρο του Conference League.

Το κακό σερί του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι και μετά τις γιορτές δίνοντας έτσι συνέχεια σε ένα πολύ άσχημο σερί που έχει σε φάση ομίλων.

Έτσι οι πράσινοι για τρίτη συνεχόμενη φορά τερματίζουν στην 4η θέση ευρωπαϊκού ομίλου λέγοντας «αντίο» στο ευρωπαϊκό όνειρο.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και τις σεζόν 2014-15 και 2016-17. Την πρώτη φορά ο Παναθηναϊκός είχε τερματίσει τέταρτος σε όμιλο με Αϊντχόφεν, Ντινάμο Μόσχας και Εστορίλ, συγκεντρώνοντας δύο βαθμούς, ενώ την δεύτερη είχε πάρει μόλις έναν βαθμό σε όμιλο με Θέλτα, Άγιαξ και Σταντάρ Λιέγης.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024