Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αδιανόητο περιστατικό bullying σε δημοτικό - Έγδυσαν και ζωγράφισαν τα οπίσθια μαθητή

Αδιανόητο περιστατικό bullying σε δημοτικό – Έγδυσαν και ζωγράφισαν τα οπίσθια μαθητή

Η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικό bullying και τον συμμαθητή που έγδυνε τον γιο της

Συνεχίζονται τα περιστατικά bullying στα σχολεία. Πιο πρόσφατο είναι αυτό που έγινε εις βάρος ενός μαθητή από το Βόλο που είναι μόλις επτά χρονών και ήδη ζει έναν εφιάλτη στο σχολείο του.

Σύμφωνα με την μητέρα που κατήγγειλε το περιστατικό σε κλειστή ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας συμμαθητής του γιου της, μεγαλύτερος σε ηλικία, τον έγδυνε και χρησιμοποιούσε τα οπίσθια του, ως πίνακα, για να παίξει τρίλιζα.

Το περιστατικό

Η μητέρα ανακάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε ο γιος της, όταν προσπάθησε να του αλλάξει ρούχα για να τον πάει στο πάρκο. Η ίδια περιγράφει πως «Ξαφνικά το παιδί έβαλε τα κλάματα και γενικά τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες δεν ήθελε να σηκώνεται και να πηγαίνει στο σχολείο».

Συνεχίζει δε λέγοντας πως όταν ξέντυσε το παιδί της είδε στα οπίσθιά του να είναι ζωγραφισμένα με μαρκαδόρο τα γράμμας «Χ» και «Ο» που χρησιμοποιούνται για την τρίλιζα. Ο μικρός που περιέγραψε τον εφιάλτη που ζει στα διαλείμματα στο σχολείο από συμμαθητή του σε μεγαλύτερη τάξη, αποκάλυψε ότι το περιστατικό που έγινε την Δευτέρα, δεν ήταν η πρώτη φορά.

Τέλος, η μητέρα ανέφερε ότι «Από τα σπρωξίματα και τα χτυπήματα φτάσαμε στο σημείο να τον γδύσει και να παίξει τρίλιζα», ενώ αναμένεται να έχει σήμερα συνάντηση με τη διευθύντρια του σχολείου.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024