Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλαμάτα: «Ήταν ο πατέρας παιδιού που κάνει bullying στο δικό μου» λέει ο γονέας που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από σχολείο

Καλαμάτα: «Ήταν ο πατέρας παιδιού που κάνει bullying στο δικό μου» λέει ο γονέας που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από σχολείο

«Έχουμε κάνει μήνυση» λέει ο πατέρας που δέχθηκε άγρια επίθεση έξω από σχολείο στην Καλαμάτα

Άγρια επίθεση δέχτηκε ένας πατέρας, αφότου άφησε το παιδί του στο σχολείο, από άλλους γονείς στην Καλαμάτα.

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 8 το πρωί, δύο άνδρες άνοιξαν την πόρτα ενός σταματημένου σε φανάρι αυτοκινήτου, στη διασταύρωση των οδών Κρήτης και Ακρίτα και ξυλοκόπησαν τον πατέρα.

«Το παιδί του ασκούσε πίεση στο παιδί μου»

Ο πατέρας που ξυλοκοπήθηκε αποκάλυψε, μιλώντας στο Live News, ότι ο άνδρας που του επιτέθηκε είναι πατέρας μαθητή ο οποίος κάνει bullying στο παιδί του.

«Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί.

Πήγα το παιδί μου στο σχολείο και όταν ήμουν στο φανάρι μου έκαναν επίθεση. Διέφυγα και παράτησα το αυτοκίνητο μου μέσα στη μέση. Δεν ήθελα να πάω από το σχολείο του παιδιού αλλά τα κάγκελα ήταν περιμετρικά και δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Όταν ήμουν αιμόφυρτος, ένας από αυτούς μου έλεγε πως ‘’θα βγάλεις το παιδί μου τρελό, θα το πας στο ψυχολόγο’’.

Είχαμε μία συζήτηση την Παρασκευή με τον πατέρα, γιατί το παιδί του ασκούσε πίεση στο παιδί μου, και αυτό που το είπα είναι πως επειδή υπάρχει θέμα και μπορεί να μην μπορούμε ως γονείς να βοηθήσουμε, πως υπάρχουν ειδικοί. Το είπα με πολύ ευγενικό τρόπο» είπε αρχικά.

«Τον ενημέρωσα πως θα κάνω ό,τι μπορώ για το παιδί μου. Μιλήσαμε σε πολύ καλό κλίμα. Τον αναγνώρισα, ήταν ο ένας από αυτούς που μου έκαναν επίθεση και από ότι με ενημέρωσαν οι υπόλοιποι γονείς, ο άλλος, ήταν ο θείος του παιδιού, και πήγε και απειλούσε και τους καθηγητές. Εμένα με φυγάδευσαν στα γραφεία του. Έχουμε κάνει μήνυση» κατέληξε ο πατέρας.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Ανακοίνωση για όσα συνέβησαν εξέδωσε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, που καταδίκασε το περιστατικό.

«Δηλώνουμε συγκλονισμένοι από το σημερινό περιστατικό βίας μεταξύ γονέων έξω από το σχολείο μας. Είναι ανεπίτρεπτο το γεγονός που συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών μας. Γροθιές, απειλές και βωμολοχίες δεν χωρούν στο χώρο του σχολείου. Περισσότερο σε ζούγκλα προσομοιάζουν παρά σε οργανωμένη κοινωνία. […] Την ίδια στιγμή που πασχίζουμε να διδάξουμε στα παιδιά μας την πραότητα και την αντίθεσή μας στη βία, το σημερινό γεγονός δίνει το χειρότερο παράδειγμα στα μάτια τους», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024