Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα 3 κρίσιμα λεπτά μετά το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ

Τα 3 κρίσιμα λεπτά μετά το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ

Νέα στοιχεία για το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στην επέτειο των δέκα χρόνων από το τρομακτικό συμβάν. Τα κρίσιμα λεπτά που ακολούθησαν μετά τον τραυματισμό του.

Με τη δέκατη επέτειο από το τραγικό ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις γαλλικές Άλπεις να πλησιάζει, αποκαλύπτονται γεγονότα για τις κρίσιμες στιγμές μετά τον τραυματισμό του.

Ο Γερμανός δημοσιογράφος Jens Gideon επισκέφτηκε, σύμφωνα με το Grandpx.news, ξανά το σημείο στις γαλλικές Άλπεις για το τηλεοπτικό δίκτυο ARD και μίλησε με τον τοπικό εκπαιδευτή σκι Andre ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έφτασε στο σημείο του ατυχήματος του Μίκαελ Σουμάχερ το 2013.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε αρχικά τις αισθήσεις του αφού χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο. Αυτό το στοιχείο μπορεί να οδήγησε τους πρώτους διασώστες να υποτιμήσουν τη σοβαρότητα του τραυματισμού του

Ο Andre θυμάται έντονα την κατάσταση στην οποία βρήκε τον Μίκαελ Σουμάχερ. «Το κράνος είχε διαλυθεί. Η κάμερα ήταν ακόμα πάνω στο κράνος». Αυτή η λεπτομέρεια δίνει μια σκληρή εικόνα της σοβαρότητας του ατυχήματος για τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Φόρμουλα 1.

Τα πλάνα της κάμερας του κράνους, τα οποία δεν κυκλοφόρησαν ποτέ δημόσια, θα μπορούσαν να προσφέρουν περισσότερες πληροφορίες για αυτές τις μοιραίες στιγμές.

Ο Jens Gideon και ο Andre αναφέρουν ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ, 54 ετών σήμερα, είχε αρχικά τις αισθήσεις του αφού χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο. Αυτό το στοιχείο μπορεί να οδήγησε τους πρώτους διασώστες να υποτιμήσουν τη σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Η κρίσιμη απόφαση για τον Σουμάχερ

Ήταν στη διάρκεια της αερομεταφοράς του στο νοσοκομείο στην πόλη Moutiers που η κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ επιδεινώθηκε σημαντικά. Έχασε τις αισθήσεις του και χρειάστηκε διασωλήνωση.

Μια κρίσιμη απόφαση λήφθηκε κατά την προσγείωση στο Moutiers. Αποφασίστηκε σχεδόν αμέσως η μεταφορά του θρυλικού πιλότου της Φόρμουλα 1 στο πιο εξειδικευμένο νοσοκομείο της Grenoble.

Ο Jens Gideon επισημαίνει μια συγκλονιστική λεπτομέρεια. «Ο Μίκαελ θα μπορούσε να ήταν στην Grenoble τρία λεπτά νωρίτερα», υποστηρίζει χαρακτηριστικά.

Αυτό υποδηλώνει ότι αυτά τα τρία κρίσιμα λεπτά μπορεί να ήταν κρίσιμα για την αρχική θεραπεία και ίσως για το συνολικό αποτέλεσμα της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ.

Κοντινό πλάνο στο πρόσωπο του Μίκαελ Σουμάχερ

Κοντινό πλάνο στο πρόσωπο του Μίκαελ Σουμάχερ

Sports in

Δεν είναι η πρώτη φορά με τον Αλμέιδα… (vids, pic)

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν κλήθηκε σε απολογία για την επίθεση που έκανε στον άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ στην Τούμπα, όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δεν καλείται ο Αργεντινός από τον αθλητικό δικαστή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024