Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Θέλω να πληρώσει γι' αυτά που έχει κάνει» - Σοκαρισμένη η θετή κόρη του κομμωτή που την παρακολουθούσε

«Θέλω να πληρώσει γι’ αυτά που έχει κάνει» – Σοκαρισμένη η θετή κόρη του κομμωτή που την παρακολουθούσε

Σύζυγος και θετή κόρη του 49χρονου υπογραμμίζουν ότι θέλουν την τιμωρία του κομμωτή για την αρρωστημένη δράση του.

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του κομμωτή που είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου που διατηρεί στα Βριλήσσια, αλλά και στο ίδιο του το σπίτι, στο μπάνιο και το δωμάτιο της θετής του κόρης.

Ο 49χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς το πρωί του Σαββάτου, υποστηρίζοντας ότι είναι εθισμένος στην πορνογραφία, ενώ η σύζυγος και η θετή κόρη του βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία.

«Βρίσκομαι σε σοκ»

Την ίδια ώρα η θετή κόρη του κομμωτή, που είδε την ιδιωτική ζωή να παραβιάζεται με το χειρότερο τρόπο, τονίζει ότι επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Όπως αναφέρει, η ίδια και η μητέρα της βρίσκονται αντιμέτωπες «με μία πραγματικότητα η οποία είναι διαφορετική από αυτή που ζούσαμε τα τελευταία χρόνια».

«Θέλω να πατήσω ένα κουμπί και να εξαφανιστώ» τονίζει η σύζυγος του 49χρονου κομμωτή

«Βρίσκομαι σε σοκ, αλλά νομίζω σε μεγαλύτερο σοκ βρίσκεται η μητέρα μου οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι γίνεται για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση» είπε η θετή του κόρη.

«Θέλω να πληρώσει γι’ αυτά που έχει κάνει. Ζητώ δικαιοσύνη, είμαστε εναντίον του αυτή τη στιγμή και εγώ και η μητέρα μου και η αδερφή της» συμπλήρωσε.

«Δεν μπορώ, θέλω να πατήσω ένα κουμπί και να εξαφανιστώ, θα πάθω κάτι», δήλωσε από την πλευρά της η μητέρα της και σύζυγος του 49χρονου.

Οι κρυφές κάμερες

Ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου είχε τοποθετήσει μία μικροσκοπική κάμερα μέσα σε τρύπα σε πλακάκι του μπάνιου που βγαίνει σωλήνας, σε σημείο που δύσκολα πέφτει το μάτι.

Ακόμη μία κάμερα υπάρχει ανάμεσα από καλωδιώσεις στο ταβάνι της τουαλέτας. Και αυτή αρκετά καλά κρυμμένη με μαύρη μονωτική ταινία.

Τον είδαν να κοιτάει την κάμερα

Η αρρωστημένη δράση του 49χρονου αποκαλύφθηκε τυχαία, όταν μία υπάλληλος τον είδε τυχαία να βλέπει πλάνα από τις τουαλέτες του καταστήματος στο κινητό του τηλέφωνο.

Όπως τόνισε η υπάλληλος του κομμωτηρίου, Μαρία Τσιστράκη, τότε αντιλήφθηκαν τις κινήσεις του κομμωτή και ειδοποίησαν τις Αρχές.

«Μία κοπέλα όταν βγήκε έξω τον είδε να κοιτάει στο κινητό την κάμερα. Έβλεπε την τουαλέτα που είχε τις κάμερες, την τουαλέτα που πηγαίναμε 4-5 φορές. Δεν είπε τίποτα και πήγε και έκανε την καταγγελία. Ο άνθρωπος αυτός είχε δύο κινητά», είπε αρχικά η υπάλληλος του κομμωτηρίου.

«Τώρα συνειδητοποιώ πως μετά από κάθε κούρεμα πήγαινε στην τουαλέτα για 10 λεπτά. Τον είχα ρωτήσει εγώ εάν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας που κάθεται τόση ώρα εκεί» συμπλήρωσε.

Έδινε το υλικό;

Ωστόσο, αυτό που έχει προκαλέσει επιπλέον αναστάτωση στις υπαλλήλους του καταστήματος είναι το γεγονός ότι ο κομμωτής έδινε κατά καιρούς κάποια στικάκια σε ένα φιλικό του πρόσωπο.

«Ο συνδυασμός που κάνω τώρα, είναι πως κάθε 15 μέρες περίπου έφευγε, έβγαινε έξω για 2-3 λεπτά, και πήγαινε και έδινε σε κάποιον τα στικάκια» σημείωσε.

«Μας είπε πως ερχόταν ένας φίλος του, και μτο0υ έδινε στικάκια με μουσική γιατί του άρεσε. Μας έλεγε να πίνουμε πολύ νερό για να πηγαίνουμε συχνά στη τουαλέτα», πρόσθεσε.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024