Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βριλήσσια: Που είχε τοποθετήσει τις κρυφές κάμερες ο κομμωτής -Αποκλειστικές εικόνες

Βριλήσσια: Που είχε τοποθετήσει τις κρυφές κάμερες ο κομμωτής -Αποκλειστικές εικόνες

Δύο εργαζόμενες στο κομμωτήριο εντόπισαν τις κρυφές κάμερες και το κατήγγειλαν στην Αστυνομία - Τι ισχυρίζεται ο κομμωτής

Μια απίστευτη υπόθεση με γνωστό κομμωτή των Βριλησσίων έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκάλυψε το MEGA και το Live News στις τουαλέτες του κομμωτηρίου εντοπίστηκαν κρυφές κάμερες που είχε τοποθετήσει ιδιοκτήτης του για να βλέπει πελάτισσες και εργαζόμενες γυμνές.

Οι κρυφές κάμερες

Το LIVE NEWS παρουσιάζει αποκλειστικά ντοκουμέντα από τον χώρο του κομμωτηρίου που βιντεοσκοπούσε παράνομα ο ιδιοκτήτης. Έχει τοποθετήσει μία μικροσκοπική κάμερα μέσα σε τρύπα σε πλακάκι του μπάνιου που βγαίνει σωλήνας, σε σημείο που δύσκολα πέφτει το μάτι.

Ακόμη μία κάμερα υπάρχει ανάμεσα από καλωδιώσεις στο ταβάνι της τουαλέτας. Και αυτή αρκετά καλά κρυμμένη με μαύρη μονωτική ταινία.

Μία από τις κρυφές κάμαρες στον σωλήνα της τουαλέτας

Η καταγγελία από δύο εργαζόμενες

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο εργαζόμενες του κομμωτηρίου εντόπισαν ότι υπήρχαν κρυφές κάμερες μέσα στην τουαλέτα. Δεν πίστευαν στα μάτια τους. Κατάλαβαν πως κάποιος τις είχε καταγράψει γυμνές και το κατήγγειλαν αμέσως στην αστυνομία.

Μόλις έφτασαν αστυνομικοί στο κομμωτήριο, ο 49χρονος ιδιοκτήτης παραδέχτηκε ότι τις είχε βάλει εκείνος.

«Δεν φαινόταν για τέτοιος άνθρωπος ρε παιδάκι μου, τον ήξερα εδώ τόσα χρόνια, δούλευε και παλιά που το είχε άλλος κομμωτής και μετά το πήρε αυτός, έχει τέσσερα χρόνια εδώ πέρα», είπε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

«Είμαι εθισμένος»

Ο επιχειρηματίας είπε στους αστυνομικούς πως το έκανε γιατί είναι εθισμένος στην πορνογραφία.

Μέσω του συγκεκριμένου συστήματος, ο 49χρονος είχε τη δυνατότητα να επεμβαίνει στο σύστημα αρχειοθέτησης των αρχείων που κατέγραφε καθώς και να αντιγράφει, να αλλοιώνει, να συλλέγει, να αποθηκεύει και ανακτά τα βίντεο με τις καταγραφές.

Είχε βάλει κάμερα και στο δωμάτιο της θετής κόρης του

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σοκάρουν. Μία μέρα αργότερα από τη σύλληψη του 49χρονου, η γυναίκα του εντόπισε μία κρυφή κάμερα και στο υπνοδωμάτιο της κόρης της.

«Δεν μπορώ, θέλω να πατήσω ένα κουμπί και να εξαφανιστώ, θα πάθω κάτι», είπε η σύζυγός του.

«Αυτή είναι μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς γιατί βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματικότητα την οποία, είναι πολύ διαφορετική από αυτή που ζούσαμε τα τελευταία χρόνια», είπε η κόρη της γυναίκας του.

«Έχει κατασχεθεί σχετικό υλικό από διαφόρους χώρους επαγγελματικούς και μη και βρισκόμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων της επεξεργασίας του βιντεοληπτικού υλικού», δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας, Ελένη Κατσαρού.

Πέρα από τις κρυφές κάμερες, από την έρευνα των Αρχών μέσα στο κομμωτήριο βρέθηκε και μία συσκευασία με ναρκωτικά, με τον 49χρονο να περνάει αύριο από ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο δικηγόρος των θυμάτων και η υπάλληλος του κομμωτηρίου μιλούν στο LIVE NEWS

Η Μαρία Τσιστράκη, υπάλληλος του κομμωτηρίου, μίλησε στο LIVE NEWS για τον κομμωτή αλλά και για το ένα είχαν αντιληφθεί κάτι οι υπόλοιποί υπάλληλοι.

«Ήταν ένας άνθρωπος πολύ σωστός και καλός απέναντι μας. Τελικά, ήταν πολύ χειριστικός από ότι κατάλαβα. Τον είχαν βάλει στην οικογένειά μου. Σεβόμουν το μαγαζί που δούλευα και την τελευταία εβδομάδα το μάθαμε. Μία κοπέλα όταν βγήκε έξω τον είδε να κοιτάει στο κινητό την κάμερα. Έβλεπε την τουαλέτα που είχε τις κάμερες, την τουαλέτα που πηγαίναμε 4-5 φορές. Δεν είπε τίποτα και πήγε και έκανε την καταγγελία. Ο άνθρωπος αυτός είχε δύο κινητά», είπε αρχικά.

«Τώρα συνειδητοποιώ πως μετά από κάθε κούρεμα πήγαινε στην τουαλέτα για 10 λεπτά. Τον είχα ρωτήσει εγώ εάν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας που κάθεται τόση ώρα εκεί. Ο συνδυασμός που κάνω τώρα, είναι πως κάθε 15 μέρες περίπου έφευγε, έβγαινε έξω για 2-3 λεπτά, και πήγαινε και έδινε σε κάποιον τα στικάκια. Μας είπε πως ερχόταν ένας φίλος του, και μτο0υ έδινε στικάκια με μουσική γιατί του άρεσε. Μας έλεγε να πίνουμε πολύ νερό για να πηγαίνουμε συχνά στη τουαλέτα», πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος των θυμάτων, μίλησε και εκείνος με τη σειρά του για την υπόθεση.

«Το προσωπικό είναι 9 άτομα. Περιμένουμε να δούμε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια πού γινόταν η διάθεση αυτού του υλικού. Εάν γινόταν στο διαδίκτυο ή έναντι αμοιβής στον συγκεκριμένο άνδρα».

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024