Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Για ποια ταινία θέλει sequel η Τζούλια Ρόμπερτς

Για ποια ταινία θέλει sequel η Τζούλια Ρόμπερτς

Η Τζούλια Ρόμπερτς θα ήθελε το sequel για μια από τις εμβληματικές ρομαντικές κωμωδίες που αγαπήθηκε όσο λίγες από το κοινό.

Ήταν πίσω στο 1997 που η Τζούλια Ρόμπερτς πρωταγωνίστησε στην ταινία ο «Γάμος του καλύτερού μου φίλου» με τους Dermot Mulroney, Cameron Diaz και Rupert Everett.

Και μπορεί η λαμπερή πρωταγωνίστρια να έχει εμφανιστεί σε ορισμένες από τις πιο εμβληματικές ρομαντικές κωμωδίες, μία όμως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της όταν πρόκειται για sequel.

Η ρομαντική κωμωδία ήταν παγκόσμια επιτυχία στο box office όταν κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 1997

Ήταν στη διάρκεια της εμφάνισής της στο Watch What Happens Live με τον Andy Cohen που η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ρωτήθηκε από θεατή να διαλέξει μια ταινία που θα ήθελε να κάνει sequel.

«Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση και δεν μου έχει γίνει ποτέ» σημείωσε η Τζούλια Ρόμπερτς προτού επιλέξει την ταινία «Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου».

Η ρομαντική κωμωδία ήταν παγκόσμια επιτυχία στο box office όταν κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 1997.

Η Τζούλια Ρόμπερτς υποδυόταν μια γυναίκα που συνειδητοποιεί ότι είναι ερωτευμένη με τον καλύτερό της φίλο (Dermot Mulroney) αφού εκείνος της αποκαλύπτει ότι αρραβωνιάστηκε τη σύντροφό του (Cameron Diaz).

Απελπισμένη να κερδίσει την καρδιά του, η Τζούλια Ρόμπερτς περνά τις επόμενες τέσσερις ημέρες προσπαθώντας να διαλύσει τον γάμο του, προσποιούμενη ακόμα και αρραβώνα με τον ομοφυλόφιλο φίλο της (Rupert Everett) από απελπισία.

Φυσικά η κατάληξη δεν ήταν αυτή που θα περίμενε, με τον φίλο της να επιλέγει τελικά τη συμπρωταγωνίστριά της Cameron Diaz.

Ο πλούτος των χαρακτήρων τους και η δυναμική μεταξύ τους, όπως σημείωσε η Τζούλια Ρόμπερτς, σημαίνει ότι υπάρχει άφθονο υλικό για εξερεύνηση και ένα sequel.

«Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι σε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι θα ήθελε να «δει τι κάνουν και πώς πάει ο γάμος της Cameron Diaz με τον Dermot Mulroney».

Σε ερώτηση από άλλο θεατή για το ποια πίστευε ότι θα έπρεπε να διαλέξει ο Michael, η Τζούλια Ρόμπερτς έμεινε πιστή στον χαρακτήρα της. «Λοιπόν, εννοώ, φυσικά την Jules. Αλλά παντρεύτηκε την Kimmy» ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζούλια Ρόμπερτς.

Η Τζούλια Ρόμπερτς δεν είναι η μοναδική ηθοποιός που έχει ονειρευτεί ένα sequel για τον «Γάμο του καλύτερού μου φίλου».

Όταν είχε εμφανιστεί στο The Talk τον Νοέμβριο του 2018, ο Mulroney ανέφερε πως δεν θα ήταν αντίθετος στο να επανεξετάσει τον χαρακτήρα του στην οθόνη.

«Ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή, ήμουν ξεκάθαρος από το 1997 ότι είμαι έτοιμος για ένα sequel» σημείωνε χαρακτηριστικά ο συμπρωταγωνιστής της Τζούλια Ρόμπερτς.

Η χημεία των πρωταγωνιστών

Το καστ της επιτυχημένης ρομαντικής κωμωδίας είχε κάνει reunion το 2019 για το Entertainment Weekly, αναπολώντας τα γυρίσματα και σκεφτόμενοι πού θα ήταν τώρα οι χαρακτήρες τους.

Η Τζούλια Ρόμπερτς υπέθετε τότε ότι η Jules θα ήταν πιθανότατα σύμβουλος γάμου. «Όσοι δεν μπορούν, διδάσκουν» είχε αστειευτεί η Τζούλια Ρόμπερτες.

Αναπολώντας τότε την επιτυχία της ταινίας και την κληρονομιά της στην 25η επέτειο της ταινίας το 2002, η Τζούλια Ρόμπερτς είχε αναλογιστεί τη μαγεία στη σχέση με τους συμπρωταγωνιστές της.

«Σταθήκαμε πραγματικά τυχεροί που βρεθήκαμε μαζί» ανέφερε η Τζούλια Ρόμπερτς σε συνέντευξή της στο E!.

«Δεν γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον πριν κάνουμε την ταινία και απλώς είχαμε μια πραγματικά υπέροχη χημεία. Απλώς λειτούργησε. Αρέσαμε πολύ ο ένας στον άλλο. Ο Dermot κι εγώ είμαστε ακόμα πολύ καλοί φίλοι, μιλάμε συνέχεια και νομίζω ότι αυτό είναι απόδειξη της όμορφης στιγμής που περάσαμε μαζί κάνοντας αυτή την ταινία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζούλια Ρόμπερτς.

Sports in

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 13-13 (5-6 πεν.): Στο Final-4 του Champions League o Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπαρτσελονέτα στα πέναλτι (13-13 κ.δ., 6-5 πεν.) και προκρίθηκε στο Final-4 του LEN Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024