Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η πρώτη φορά του Έμερι και η παραδοχή του Πεπ (vids)

Η πρώτη φορά του Έμερι και η παραδοχή του Πεπ (vids)

Η Άστον Βίλα ήταν καταιγιστική κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ουνάι Έμερι να «σπάει» το ρόδι και τον Πεπ Γκουαρντιόλα να παραδέχεται τα… αυτονόητα.

Η Άστον Βίλα ήταν καταιγιστική κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, που απέδειξε για ακόμη μία φορά πως χωρίς τον Ρόδρι δεν μπορεί να κερδίσει και με «χρυσό» σκόρερ τον Μπέιλι πήρε σπουδαία νίκη, προσπερνώντας στην βαθμολογία τους «πολίτες».

Οι δυο τους συναντήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, για την 15η αγωνιστική της Premier League, με τους «χωριάτες» να επικρατούν με 1-0. Αυτή ήταν η 14η φορά που τέθηκαν αντιμέτωποι οι Πεπ Γκουαρντιόλα και Ουνάι Έμερι με τον Ισπανό τεχνικό της Βίλα να επικρατεί για πρώτη φορά απέναντι στον συμπατριώτη του.

Η πρώτη τους «μάχη» δόθηκε το μακρινό 2008, σε έναν θρίαμβο της Μπαρτσελόνα επί της Βαλένθια με 4-0, για την La Liga. Από τότε, ο Πεπ ήταν αήττητος απέναντι στον συμπατριώτη του και μάλιστα σε 13 αναμετρήσεις είχε 9 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Μάλιστα, ήταν τόσο εμφατική η πρώτη νίκη του Έμερι, που οδήγησε τον ίδιο τον Πεπ να παραδεχθεί την ανωτερότητα της Άστον Βίλα, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

«Η καλύτερη ομάδα κέρδισε. Η Άστον Βίλα ήταν καλύτερη από εμάς. Υποφέραμε, δυσκολευτήκαμε. Ήταν τρομερά οργανωμένοι, είναι πολύ δυνατή ομάδα. Ήλεγξαν πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Για τον λόγο αυτόν, βρίσκονται και εκεί που βρίσκονται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Σίτι, απέδειξε για άλλη μία φορά πως δεν… μπορεί χωρίς τον Ρόδρι στη σύνθεση της καθώς συνεχίστηκε το κακό σερί κατά την απουσία του. Όλα αυτά, την ώρα που η ομάδα του Γκουαρντιόλα αγνοεί την νίκη στην Premier League εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, με τελευταία νίκη στις 4 Νοεμβρίου, απέναντι στην Μπόρνμουθ. Από τότε έχει τρείς ισοπαλίες (Τσέλσι, Λίβερπουλ, Τότεναμ) και μία ήττα.

Θυμηθείτε τι έγινε στο Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Σίτι:

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024