Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γκουαρντιόλα, ο Κρόιφ και «η κακή τύχη στο ποδόσφαιρο»

Ο Γκουαρντιόλα, ο Κρόιφ και «η κακή τύχη στο ποδόσφαιρο»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θέλησε να μιλήσει για διαιτητικά λάθη, μολονότι η ομάδα του είναι έξαλλη με τις αποφάσεις του διαιτητή και στάθηκε στην αστοχία της.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε χθες τέλος δύο πολύτιμους βαθμούς από τη σθεναρή αντίσταση της Τότεναμ στο «Ετιχαντ», μένοντας στο 3-3, για την 14η αγωνιστική της Premier League.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θέλησε να μιλήσει για διαιτητικά λάθη, μολονότι η ομάδα του είναι έξαλλη με τις αποφάσεις του Σάιμον Χούπερ, και στάθηκε στην αστοχία στην τελική προσπάθεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν εκμεταλλευόμαστε πολλές ευκαιρίες. Χάσαμε από τη Γουλβς μετά από δύο σουτ στην εστία, κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τη Λίβερπουλ. Πρέπει να μάθουμε και ν’ αποφεύγουμε τέτοια λάθη.

Ο Γιόχαν Κρόιφ μου δίδαξε ότι η κακή τύχη στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει. Δεν νομίζω ότι η ομάδα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες σεζόν. Εξακολουθεί να είναι ίδια για μένα», τόνισε ο Καταλανός τεχνικός.

Το 3-3 με την Τότεναμ και τα παράπονα

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η ματσάρα του «Etihad», με τη Μάντσεστερ Σίτι να έρχεται ισόπαλη με 3-3 κόντρα στην Τότεναμ για τη 14η αγωνιστική της Premier League. Τρίτη σερί ισοπαλία για τους «Πολίτες» μετά από εκείνες κόντρα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ, πρώτος βαθμός για τα «σπιρούνια» μετά από τρεις σερί ήττες.

Στην τρίτη θέση πλέον η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα που βλέπει την πρωτοπόρο Άρσεναλ από το -3 κι ενώ έχει σφοδρά παράπονα από τον διαιτητή Χούπερ που δεν άφησε πλεονέκτημα σε φάση τετ α τετ στις καθυστερήσεις.

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024