Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΜΟΔ ως εργαλείο υποστήριξης του ΕΣΠΑ

Η ΜΟΔ ως εργαλείο υποστήριξης του ΕΣΠΑ

Η ΜΟΔ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει στην Πάτρα, στις 11 Δεκεμβρίου 2023 ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Η ΜΟΔ ως εργαλείο υποστήριξης του ΕΣΠΑ».

Η Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ Α.Ε.) διοργανώνει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενημερωτική συνάντηση με τίτλο «Η ΜΟΔ ως εργαλείο υποστήριξης του ΕΣΠΑ»,η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στην Πάτρα.

Στη συνάντηση θα απευθύνει διαδικτυακό χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας κ. Νίκος Παπαθανάσης.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ακόμα οι:

  • Νεκτάριος Φαρμάκης, Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας
  • Δημήτρης Σκάλκος, Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ
  • Λάζαρος Κυρίζογλου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ
  • Χρήστος Μπούρας, Πρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών
  • Γιώργος Στασινός, Πρόεδρος ΤΕΕ Ελλάδας

Ο Πρόεδρος της ΜΟΔ κ. Βασίλης Σιαδήμας θα πραγματοποιήσει ομιλία με τίτλο «Η ΜΟΔ στο πλευρό της δημόσιας διοίκησης για την αποτελεσματική διαχείριση και υλοποίηση του ΕΣΠΑ – Υποστηρικτικά εργαλεία και δράσεις».

Διευρεύνηση δυνατοτήτων τεχνικής βοήθειας

Στο πρώτο μέρος της ενημερωτικής συνάντησης, ανώτερα στελέχη της ΜΟΔ θα επεξηγήσουν τον ρόλο της Μονάδας και θα ενημερώσουν για τις υποστηρικτικές υπηρεσίες που παρέχει σε δημόσιους φορείς που υλοποιούν έργα ΕΣΠΑ, ενώ ο Δήμαρχος της Ηρωικής Νήσου Ψαρών, κ. Κωνσταντίνος Βρατσάνος, θα μιλήσει σε διαδικτυακή σύνδεση για τη δική του εμπειρία από τη συνεργασία µε τη ΜΟΔ.

Στο δεύτερο μέρος, εκπρόσωποι φορέων θα πραγματοποιήσουν ομιλίες για σημαντικά θέματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση, όπως τη διαχείριση αστικών λυμάτων και στερεών αποβλήτων και τον ρόλο της καινοτομίας και της ψηφιακής τεχνολογίας στην αντιμετώπιση των αναγκών των τοπικών φορέων. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση όπου θα συζητηθούν οι ευρύτερες ανάγκες των Δήμων και άλλων δημοσίων φορέων που είναι δικαιούχοι του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και θα διερευνηθούν οι δυνατότητες υποστήριξής τους από τη ΜΟΔ.

Οι παρευρισκόμενοι Δήμαρχοι και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, θα έχουν τη δυνατότητα να παρέμβουν ενεργά στη συζήτηση και να υποβάλλουν ερωτήματα προς τους ομιλητές.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ενημερωτικής συνάντησης εδώ.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024