Η επίθεση έγινε γύρω στις 12 το μεσημέρι στο σημείο όπου κατασκευάζεται η νέα βιβλιοθήκη του Ιδρύματος κι όπου στεγαζόταν επί 34 χρόνια η αποκαλούμενη κατάληψη «Στέκι στο Βιολογικό».
Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ομάδα αγνώστων, με καλυμμένα χαρακτηριστικά, κινήθηκε αιφνιδιαστικά προς το σημείο, εκσφενδονίζοντας τις μολότοφ προς τους αστυνομικούς.
Οι δράστες φαίνεται πως ξεκίνησαν μέσα από το πανεπιστημιακό κάμπους και μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή.
Στο σημείο κλήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που πραγματοποιούν αναζητήσεις. Από την επίθεση δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας