Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nτάριους Ράκερ: Απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ

Nτάριους Ράκερ: Απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ

«Αυτά είναι πράγματα που δεν τα ονειρεύεσαι».

Ο τραγουδιστής των Hootie & The Blowfish, Ντάριους Ράκερ ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στη διάρκεια τελετής στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ με αφορμή την απόκτηση του δικού αστεριού και χαρακτήρισε την τιμή ως «το σημαντικότερο γεγονός που του έχει συμβεί».

Ο τρεις φορές βραβευμένος με Grammy τιμήθηκε στην κατηγορία της ηχογράφησης, αφού σημείωσε επιτυχία με το ντεμπούτο άλμπουμ των Hootie & The Blowfish το 1994, προτού γίνει σταρ τραγουδιστής της κάντρι, κυκλοφορώντας το πρώτο του μουσικό πρότζεκτ το 2008.
Darius Rucker Walk of Fame Ceremony

Ο Ντάριους Ράκερ ευχαρίστησε τον Μαρκ Μπράιαν, τον Ντιν Φέλμπερ και τον Τζιν «Σόνι» Σόνεφελντ που δημιούργησαν το συγκρότημα κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας και πρόκειται να επιστρέψουν στον δρόμο με την περιοδεία τους Summer Camp With Truck το επόμενο έτος.

«Δεν ονειρεύεσαι ότι αυτό το πράγμα θα συμβεί».

«Είμαστε μαζί 16 χρόνια. Ήμουν μέλος σε δύο μπάντες στη ζωή μου, στους Hootie & The Blowfish και στο συγκρότημά μου της κάντρι– θέλω να ευχαριστήσω αυτά τα παιδιά» τόνισε.

Αναφερόμενος στο αστέρι που απέκτησε στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ, ο 57χρονος συνέχισε: «Αυτά είναι πράγματα που δεν τα ονειρεύεσαι όταν είσαι από τη Νότια Καρολίνα και δυσκολεύεσαι μεγαλώνοντας, απλά ήθελα να γίνω τραγουδιστής… Ήθελα να γίνω τραγουδιστής, αλλά ποτέ δεν ονειρεύεσαι ότι αυτό το πράγμα θα συμβεί».

Ο Ράκερ αφιέρωσε χρόνο για να ευχαριστήσει τα τρία παιδιά του την Καρολάιν, τη Ντανιέλα και τον Τζακ. «Είναι η καρδιά μου, η ψυχή μου και ό,τι κάνω, το κάνω για εκείνες» είπε.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024