Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλύψεις φωτιά από τους ΠΥΞ ΛΑΞ στο Σπίτι με το MEGA - Ποιος είναι ο νονός του συγκροτήματος;

Αποκαλύψεις φωτιά από τους ΠΥΞ ΛΑΞ στο Σπίτι με το MEGA – Ποιος είναι ο νονός του συγκροτήματος;

Σε μία μαγική βραδιά οι ΠΥΞ ΛΑΞ έρχονται στο Σπίτι με το MEGA με πολλές καυτές αποκαλύψεις που θα συζητηθούν

Mια βραδιά γεμάτη συναισθήματα, διαχρονικά μουσικά κομμάτια, μοναδικές στιγμές αλλά και πολλές αποκαλύψεις υπόσχονται οι ΠΥΞ ΛΑΞ, το εμβληματικό συγκρότημα, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο Σπίτι με το MEGA με την Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Οι σπουδαίοι τραγουδοποιοί και ερμηνευτές Μπάμπης Στόκας και Φίλιππος Πλιάτσικας έρχονται για να μας ταξιδέψουν σε ένα μουσικό ταξίδι από το χθες στο σήμερα, με τραγούδια – σταθμούς που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Νύχτα αποκαλύψεων

Για πρώτη φορά όμως θα αποκαλύψουν και ποιος ήταν αυτός που έδωσε το όνομα στο συγκρότημα, αλλά και τι έγινε την πρώτη φορά που πήγαν για συναυλία στην Αμερική.

Συγκινούνται όταν μιλούν για τον πρόωρα χαμένο Μάνο Ξυδούς, τον «Πρίγκιπα της Δυτικής Όχθης», που πίστεψε στο συγκρότημα και συμπορεύτηκε μαζί τους.

Στην παρέα του Σπίτι με το Mega θα είναι ο Κώστας Τουρνάς, ο Μιχάλης Μυτακίδης (Active Member), η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης που θα χαρίσουν ξεχωριστές μουσικές στιγμές στο κοινό.

Μαζί τους και οι: Μάγδα Βαρούχα, Αλεξάνδρα Γκουντούλια, Μαργκώ, Mc Yinca ερμηνεύουν αγαπημένα κομμάτια.

Σε μια από τις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ο Μιχάλης Μυτακίδης αποκαλύπτει ότι περιμένει την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για το βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς εκλεκτοί καλεσμένοι μοιράζονται όμορφες ιστορίες για τους ΠΥΞ ΛΑΞ με τη Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο Αντώνης Δημητριάδης, ο Νίκος Νικολακόπουλος, ο Ηλίας Μπενέτος και η Στέλλα Στυλιανού μιλούν για τη δική τους σχέση με τους ΠΥΞ ΛΑΞ.

Στα highlights της βραδιάς, η στιγμή που ο δημοσιογράφος και καλός τους φίλος, Νίκος Μπογιόπουλος, μέσω Skype, μιλά για τη φιλία τους και αποκαλύπτει άγνωστα γεγονότα που τους ενώνουν.

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024