Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σπίτι με το Mega»: Έρχονται σε μία αξέχαστη βραδιά οι αγαπημένοι ΠΥΞ ΛΑΞ

«Σπίτι με το Mega»: Έρχονται σε μία αξέχαστη βραδιά οι αγαπημένοι ΠΥΞ ΛΑΞ

Το Σάββατο στο «Σπίτι με το MEGA» στις 22.00.

Οι Πυξ Λαξ θα μας ταξιδέψουν με τα τραγούδια τους αυτό το Σάββατο στο «Σπίτι με το MEGA» και μιλάνε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για τη δημιουργία, τη διάλυση και την επανένωση του θρυλικού συγκροτήματος αλλά και για τα μελλοντικά τους σχέδια.

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 22:00, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τους ΠΥΞ ΛΑΞ. Το εμβληματικό συγκρότημα, που σημάδεψε τα νεανικά μας χρόνια και άφησε το δικό του αποτύπωμα στην ελληνική μουσική σκηνή, έρχεται να μας χαρίσει μία βραδιά γεμάτη συναισθήματα, διαχρονικά κομμάτια και μοναδικές στιγμές.

O Μπάμπης Στόκας δήλωσε: «Εμείς κάναμε αληθινά τραγούδια και ο κόσμος τα αγάπησε και μας στηρίζει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Όταν διαλύθηκε το συγκρότημα είχαμε πει ότι σε δέκα χρόνια θα ξαναπαίξουμε και συνέπεσε με το θάνατο του Μανού Ξυδούς. Το 2018 επανενωθήκαμε και ξαναπαίζουμε. Δεν έχουμε όνειρα , ακολουθούμε αυτό που μας αρέσει. Δεν κυνηγήσαμε τη δόξα, η δόξα ήρθε και μας βρήκε. Είχαμε ανάγκη να κάνουμε και σόλο καριέρα. Όταν διαλύθηκε το συγκρότημα εγώ ξεκίνησα από το μηδέν, από την αρχή».

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας ανέφερε με την σειρά του: «Δεν είχαμε ποτέ φανταστεί αυτή την πορεία του συγκροτήματος, δεν ήταν ο στόχος μας αυτός. Ήταν δύσκολη απόφαση να διαλύσουμε το συγκρότημα αλλά ήταν η πιο σωστή απόφαση που είχαμε πάρει, θέλαμε διάλειμμα. Από το 2018 η μπάντα είναι ενεργή. Είμαι άνθρωπος των ομάδων, πιστεύω ότι μόνο οι παρέες μπορούν να μας σώσουν. Ο Μπάμπης Στόκας είναι αδερφός μου, ήταν δίπλα μου σε όλα τα δύσκολα μου και εγώ στα δικά του».

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024