Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεσπά ο Φίλιππος Πλιάτσικας για τους Πυξ Λαξ: «Ήθελα να τον βρω να τον πλακώσω στο ξύλο»

Ξεσπά ο Φίλιππος Πλιάτσικας για τους Πυξ Λαξ: «Ήθελα να τον βρω να τον πλακώσω στο ξύλο»

Το σχόλιο που είχε κάνει έξαλλο τον Φίλιππο Πλιάτσικα

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Τετάρτης.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδοποιός αναφέρθηκε στην υπόθεση που προέκυψε με πρώην μέλος των Πυξ Λαξ, το οποίο κατηγορήθηκε για αποπλάνηση 6χρονης.

Ειδικότερα, ο Φίλιππος Πλιάτσικας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σίγουρα πολύς κόσμος του σιναφιού μας σκέφτηκε για μια ρωγμή στο συγκρότημα. Και το συνάφι μας δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά στον κόσμο. Ήμουν όμως σίγουρος και αποδείχθηκε αυτό ότι οι τοξικοί είναι μειοψηφία. Δηλαδή ένας μουσικός που υπήρχε με τους Πυξ Λαξ στο παρελθόν, που έχουν περάσει πάρα πολλοί μουσικοί από εμάς, ο οποίος μουσικός έκανε κάτι ή δεν έκανε κάτι αν ήταν συνεργάτης σας εδώ στην εκπομπή… σημαίνει κάτι για το δικό σας ποιόν και την εκπομπή που έχετε; Αυτό ήταν ξεκάθαρο για εμάς στο δικό μας μυαλό» είπε αρχικά.

«Δηλαδή δεν αμφισβητήσαμε ποτέ την κρίση του πολύ κόσμου. Βγάλαμε και μια ανακοίνωση τότε που την φτιάξαμε με τον Μπάμπη (σ.σ. Στόκα), ξεκάθαρη και ο πολύς κόσμος αγκάλιασε όντως το αυτονόητο. Που το αυτονότητα είναι ότι αυτοί οι τύποι, ο Μπάμπης και ο Φίλιππος, έχουν δυο κόρες οι οποίες, τότε που έγινε η συναυλία για τον Μάνο (σ.σ. Ξυδούς) και είδαμε μετά από χρόνια τον άνθρωπο αυτόν που είχε έρθει για να παίξει, ήταν πέντε χρονών και ήταν στα ίδια καμαρίνια. Τι θες να πεις δηλαδή; Σε τι αυτό μπορεί να αφορά αυτούς τους δυο ανθρώπους;» συμπλήρωσε ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

«Ήθελα να βρω ποιος είναι αυτός ο τύπος να τον πλακώσω στο ξύλο»

«Είδα την τοξικότητα που, όμως, την ήξερα και από παλιά. Εμείς είχαμε απείρως περισσότερο κόσμο να μας ακολουθεί και να έρχεται στις συναυλίες μας από την επίθεση που μας έγινε για αυτό το πράγμα. Δηλαδή τα εισιτήρια που κάναμε φέτος, σαν Πυξ Λαξ, συγκρίνονται μόνο με το 1999-2000. Από την αμέσως προηγούμενη χρονιά, πριν από την ανήθικη και άδικη επίθεση που δεχθήκαμε, τριπλασιάστηκαν» τόνισε σε άλλο σημείο.

«Η τοξικότητα βγαίνει με πολλές μορφές και όλοι την έχουμε βιώσει. Υπάρχουν τοξικότητες απέναντι σε ανθρώπους που το κοινό τους αγαπάει. Έχω διαβάσει ένα σχόλιο, τώρα που το θυμάμαι παιδιά, που με είχε ενοχλήσει αφάνταστα και ήθελα να βρω ποιος είναι αυτός ο τύπος να τον πλακώσω στο ξύλο. Πραγματικά, δηλαδή, αν και με τα social media δεν έχω ιδιαίτερη επαφή. Όταν πέθανε ο Μάνος, το 2010, την ημέρα εκείνη ή την επόμενη έγραψε ένας τύπος «άντε με το καλό και η σειρά του Πλιάτσικα και του Στόκα». Δηλαδή υπήρξε άνθρωπος ο οποίος ευχόταν να πεθάνουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι» κατέληξε.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024