
Μέγκαν Φοξ: Με μίνι σορτσάκι και κόκκινες γόβες στιλέτο στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου
«Για μεγάλο χρονικό διάστημα, έτρεχα να «ξεφύγω» από τη μόδα και ντυνόμουν μόνο με φόρμες ή ρούχα γυμναστικής», είπε η ηθοποιός.
Η Μέγκαν Φοξ είναι γνωστή για τους πειραματισμούς της με το προσωπικό της στυλ, αλλά το να εξερευνά την ταυτότητα της μέσα από τα ρούχα -ιδιαίτερα σε δημόσια θέα- δεν ήταν ανέκαθεν εύκολη υπόθεση για τη σταρ.
Η ηθοποιός εξήγησε ότι «για μεγάλο χρονικό διάστημα, έτρεχα να ξεφύγω από τη μόδα και ντυνόμουν μόνο με φόρμες ή ρούχα γυμναστικής και δεν ήθελα ποτέ να εκφράζομαι». Βρήκε επίσης τον εαυτό της «να υποφέρει πραγματικά με αυτό το υπαρξιακό ερώτημα, «καλά, ποια είμαι;».
Κατά τη διάρκεια της περιοδείας για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου, η Φοξ φόρεσε μια σειρά από μοδάτα καφέ ρούχα -όπως το μίνι σορτσάκι που συνδύασε με κόκκινες γόβες στιλέτο και μια λαδί καμπαρντίνα ενώ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη
Όμως, τελευταία, έχει ανακαλύψει ποια αισθητική της αρέσει περισσότερο και την ακολουθεί με τον δικό της τρόπο.
«Ειδικά αυτή τη στιγμή, περνάω από όλες αυτές τις διαφορετικές φάσεις του τύπου, τι μου αρέσει και τι μπορώ να φορέσω ώστε να εκφράσω το πώς αισθάνομαι ή τι χρειάζομαι ή τι θέλω να πω αυτή τη στιγμή. Μαθαίνω να χρησιμοποιώ τη μόδα ώστε να δείχνω αυτό που πραγματικά είμαι τώρα», δήλωσε στο WWD.
Εξωτερικές αλλαγές
Το νέο «άνοιγμα» της Φοξ στην αναζήτηση του πολυδιάστατου στυλ της φανερώθηκε στις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της.
Νωρίτερα αυτό το μήνα, αποφάσισε να αποχωριστεί τα τζίντζερ μαλλιά της που είχαν μήκος μέχρι το στήθος, προηγουμένως ήταν σκούρα καστανόξανθα, και να τα αντικαταστήσει με ένα κομψό φλογερό κόκκινο, ακριβώς πάνω στην ώρα για την κυκλοφορία του πρώτου της ποιητικού βιβλίου, το οποίο έγινε μπεστ σέλερ στους New York Times.
Κατά τη διάρκεια της περιοδείας για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου, η Φοξ φόρεσε μια σειρά από μοδάτα καφέ ρούχα -όπως το μίνι σορτσάκι που συνδύασε με κόκκινες γόβες στιλέτο και μια λαδί καμπαρντίνα ενώ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη- που εξέπεμπαν boss energy.
*Με πληροφορίες από people
- ΑΑΔΕ: Διαχειρίστρια δηλώνει άστεγη, αλλά διαμένει σε βίλα με πισίνα – «Λαβράκια» έβγαλαν οι έλεγχοι
- Γαλλία: Ένας 21χρονος αυτοκτόνησε – Η οικογένειά του ζητά ανεξάρτητη έρευνα, λέγοντας ότι ήταν θύμα ρατσισμού
- Κυψέλη: Ακαθόριστα τα αίτια θανάτου της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα – Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- «Σοσιαλισμός ή καθολικό εισόδημα» – Ο οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί βλέπει θετικά την ΑΙ
- James Arthur: Συναίσθημα και άρωμα brit pop στο Sani Festival

