Η ΑΕΚ Β’ επικράτησε του Καμπανιακού με 1-0, με γκολ πέναλτι του Ζίνι στο 35ο λεπτό στο «Σεραφείδειο» για τη Super League 2.
Νίκη μετά από αρκετό καιρό για τους Κιτρινόμαυρους
Η Ενωση χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ στην απόδοσή της νίκησε τον Καμπανιακό, ο οποίος δεν απείλησε ιδιαίτερα τους Κιτρινόμαυρους.
Η ανάλυση του αγώνα:
Η AEK μπήκε αρκετά δυνατά και απείλησε στο 4ο λεπτό με πολύ ωραία σουτ του Ζίνι που πέρασε μόλις άουτ. Στο 14′ ήταν η σειρά του Κοντουρουχά να απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων.
Ο Καμπανιακός είχε ευκαιρία στο 17’ όταν ο Τότσκα σούταρε, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Λίγο μετά (19’) οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και με σουτ του Πόζογλου. Στο 32′ η ΑΕΚ Β’ άγγιξε το γκολ. Ο Λαμαράνα εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Ζίνι σηκώθηκε και έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κασαπίδη.
Στο 34’ η Ένωση βγήκε στην κόντρα και ο Κατσικάς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Προσκυνητόπουλο. Ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι, ο Ζίνι έστειλε τον Κασαπίδη στην αντίθετη γωνιά και άνοιξε το σκορ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ζίνι κράτησε εντυπωσιακά την μπάλα μέσα στην περιοχή και έστρωσε για τον Κοντορουχά ο οποίος, με όλη την εστία μπροστά του, έστειλε την μπάλα άουτ σπαταλώντας μοναδική ευκαιρία.
Πρώτη αξιόλογη φάση στο δεύτερο μέρος αυτή του 57’ όταν οι παίκτες της ΑΕΚ έφυγαν πολύ ωραία στην κόντρα όμως η εκτέλεση του Χριστόπουλου δεν ήταν καλή. Στο 61’ o Κάτσικας βγήκε μόνος του με τον Κασαπίδη αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε πολύ κακό χωρίς ρυθμό με το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.