Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η καλύτερη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της χρονιάς από ένα μπαρ

Η καλύτερη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της χρονιάς από ένα μπαρ

Το συγκινητικό βίντεο έχει αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια - μεταξύ άλλων και από τον John Lewis, τον έμπορο που φημίζεται για τις εορταστικές του διαφημίσεις.

Μια οικονομική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση μιας παμπ στη Βόρεια Ιρλανδία έχει γίνει viral – με τη διευθύντρια να περιγράφει την αντίδραση ως κάτι που ξεπέρασε τα «πιο τρελά της όνειρα».

Το Charlie’s Bar στο Enniskillen, Co Fermanagh, παρουσίασε τη διαφήμιση την Παρασκευή, η οποία δείχνει έναν ηλικιωμένο άνδρα να βαδίζει μόνος του αφού έχει ακουμπήσει λίγα λουλούδια σε έναν τάφο. Αφού τον αγνόησαν διάφοροι άνθρωποι, μπαίνει στο μπαρ και συναντά ένα ζευγάρι και τον γλυκό σκύλο τους, οι οποίοι κάθονται και πίνουν μαζί του.

«Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε. Καλά Χριστούγεννα», έγραψε ο επίσημος λογαριασμός του πολυκαταστήματος στο TikTok κάτω από το βίντεο

«Δεν υπάρχουν ξένοι εδώ, παρά μόνο φίλοι που δεν έχεις γνωρίσει ακόμα»

Τη διαφήμιση πλαισιώνει το τραγούδι People Help The People, το οποίο αρχικά γράφτηκε και κυκλοφόρησε από το αγγλικό γκρουπ Cherry Ghost και το οποίο διασκευάστηκε από τη Βρετανίδα τραγουδίστρια και στιχουργό Birdy το 2011.

@charliesbarenniskillen ‘There are no strangers here, only friends you haven’t yet met’ (W. B. Yeats) 💫 Filming & Editing: @aoifeteague1 #christmasad #christmasadvert #christmasadvert2023 #christmasadvert23 #christmasadvertisement #christmas2023 #northernireland #northernirelandtiktok #northernirelandfyp #irishbar #irishpub #christmaspub ♬ People Help the People – Birdy

Τη διαφήμιση πλαισιώνει το τραγούδι People Help The People, το οποίο αρχικά γράφτηκε και κυκλοφόρησε από το αγγλικό γκρουπ Cherry Ghost και το οποίο διασκευάστηκε από τη Βρετανίδα τραγουδίστρια και στιχουργό Birdy το 2011. Το τραγούδι κλείνει με το εξής απόσπασμα: «Το τραγούδι αυτό είναι ένα από τα τραγούδια που θα σας πω: «Δεν υπάρχουν ξένοι εδώ, παρά μόνο φίλοι που δεν έχεις γνωρίσει ακόμα».

Έχει συγκεντρώνει εκατομμύρια προβολές στο X, πρώην Twitter, και πάνω από 60.000 likes στο TikTok μετά την ανάρτηση στο διαδίκτυο – αλλά κόστισε μόνο 700 λίρες για να δημιουργηθεί.

Προκάλεσε ακόμη και την αντίδραση του John Lewis, ο οποίος αποτελεί συνώνυμο των συγκινητικών γιορτινών διαφημίσεων.«Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε. Καλά Χριστούγεννα», έγραψε ο επίσημος λογαριασμός του πολυκαταστήματος στο TikTok κάτω από το βίντεο.

*Με πληροφορίες από Skynews | Kεντρική φωτογραφία θέματος: CHARLIE’S BAR |  AOIFE TEAGUE

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024